Redo för hemresan...

...eller inte. Usch, gillade inte alls att packa iordning den sk "BB-väskan"! Burr så läskigt liksom... Men jag tänker iof hellre på hemresan än ditresan! :-) Väskan blev dessutom inte färdigpackad, insåg att jag måste handla lite saker, å tvätta lite andra saker... Nåja, jag hinner nog!

Förra veckan shoppade jag lite "åka-hem-kläder" till bebis. Jag hade egentligen tänkt mig mycket mer fägglada kläder men jag fick så ont i händerna av att rulla runt i rullstolen (vältränad som sjutton!!) så det blev dessa lite mildare färger på kläder istället. Det är iaf "organic cotton" så ngt bra iaf...



   
Det första settet till vänster var så sött med små tossor till! :-) Å en stjärbody eftersom en ny stjärna föds... Den randiga overallen är faktiskt grön, blå, vit och lila i färgerna men det syns dåligt här! Å så till sist en vanlig vit body, omlottvarianten för det tyckte jag var bäst minns jag! Lite läskigt att trä över huvudet när de är så himla små...

En snuttefilt har vi köpt åxå! Erik fick sin spökfilt på BB så naturligtvis måste lillebror/lillesyster få en - å med spöken här åxå! Dock så är Eriks grå med vita spöken å är nog en bättre färg än denna vita, men... Nu fick det bli så här!

Nu "ska jag bara"...

Kram


Kommentarer
Postat av: Susanne

hejsan hoppsan

Hoppas läget e lugnt,snart kommer väl din lilla ut??? Ohh vad mycket du hinner med... Jag får sån inspiration bara genom att surfa runt hos dig. kram Susanne

Postat av: Jennie

Hej du! Frågade faktiskt Zornitsa igår om du fått din bäse än... . Men hon sa nej och nu har jag fått det bekräftat. Håller tummarna för en bra (och lätt!) förlossning. Kram!

2010-08-20 @ 16:48:22
URL: http://skruntscrap.blogspot.com
Postat av: Papsen

Vilka gulliga kläder. Agnes kommer att bli jättefin när hon väl tittar fram. Puss :--)

2010-08-20 @ 17:05:37
Postat av: maxell

Mumma!



Minns att jag hade bara en utstyrsel med in. Men den åkte på vid hemfärden å sen vart den för liten nästan på en gång. :)

2010-08-20 @ 18:27:23
URL: http://maxellexam.blogspot.com
Postat av: Maria

Superfint! Läääääängtar!!!

2010-08-20 @ 20:41:05
URL: http://mammamary.blogg.se/
Postat av: Marit

Älskar den randiga sparkdräkten!!



Den ser jättemysig ut. Hade en mörkröd i plysch när vi hämtade Linn och hon var så mysig i den =)

Spännande att det är dags snart!

Min kompis fick en pojk härom dagen, Neo.



Stor kram!

2010-08-20 @ 22:46:05
URL: http://maritsblog.wordpress.com
Postat av: Petra

Så mycket gulligt du har köpt till den lilla/lille. Lycka till nu med allt. Jag har precis fått hem min lilla goding, mitt lilla barnbarn Sandybell 10 månader. Ska krama o gosa en hel vecka nu.

Du måste visa de sydda korten sen.

Kram o gonatt.

Petra

2010-08-20 @ 23:27:10
URL: http://www.underbartarkort.blogspot.com
Postat av: Marianne

Åhh, så mycket fint du har köpt. Så klart att det ska vara stjärnor på till en stjärna :)

Må så gott!

2010-08-20 @ 23:58:45
URL: http://www.sindras-gnistor.blogspot.com/
Postat av: LillBlomman

Men åhhh så spännande!!! Då börjar det dra ihop sig då? Så mysigt att få köpa ytte, pytte kläder:) Men låter som du har det tufft med att få åka rulle? Håller tummarna att det går lätt, lagom fort och bra om bebben hinner komma innan jag kikar in nästa gång!

Många kramar!

2010-08-21 @ 08:40:41
Postat av: Mormor

Du får nog lov att knipa lite till, får ju inte blir som med Pärs födelsedagsmiddag som blev inställt just på grund av att en bebis ville ut just den dan! Fina kläder förresten:-)

2010-08-21 @ 14:36:51
Postat av: Lisaw

Här har BB-väskan oxå äntligen packats! Var o klämde på samma sparkdräkt som du köpt, men det blev lite andra söta kläder istället. Gillar oxå omlott mkt bättre, i alla fall de första storlekarna. De är ju så små o bräckliga i början. Jag hoppas att vi ses nån gång nästa vecka på BB :-) /Lisa

2010-08-22 @ 14:30:41
URL: http://lisawa.blogspot.com
Postat av: onkis

Va mysigt och få handla små fina bebis kläder :)

2010-08-22 @ 21:52:52
URL: http://onkis.webblogg.se/
Postat av: SkärvikNina

Så fina kläder! Hoppas verkligen att allt går bra. Nyfiken på "ny" bebis!

2010-08-23 @ 12:37:28
URL: http://skarviknina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback