Busenkelt!

Ja ibland är det verkligen busenkelt! Har nog aaaaldrig gjort en så otroligt enkel layout förut! Men eftersom pappret från Papir Loft faktiskt verkligen e ”färdigt” så ville jag inte förstöra det genom att dutta dit någe extra! Jag har helt enkelt bara ”fyllt i”: 

Det passade alldeles utmärkt att vi hade familjen på middag igår, mannen har nämligen nyligen fyllt år. Både mina föräldrar å mannens föräldrar fick hjälpa till att fylla i släktträdet – å nu har vi koll på alla! Vissa frågetecken var det såklart kring när vissa gifte sig å när andra var födda – men till slut så!

Erik vägrade låta sig fotograferas ”normalt” inför detta släktträd – så det fick bli ett litet annorlunda familjefoto…                                            
Himlans roligt tyckte jag att det var att se var våra far- å morföräldrar kommer ifrån! Erik kan allt kalla sig en äkta Stockholmare som har både föräldrar å mor- å farföräldrar från Stockholm. Men sen sprider det sig lite! Extra coolt att Eriks farmors mor är född i New York!!

Material:
Paper Loft – Family Tree

Som sagt – en mycket enkel layout (om man ens får kalla det layout när man bara fyller i….?) Men det var verkligen roligt att göra, alla fick tänka efter ordentligt å det är ju väldans roligt att ha för Erik sen – koll på släkten liksom!! Se nu till å skaffa er ett sådant här papper – det blir en rolig stund då ni ska ta reda på alla uppgifterna, och sedan ett roligt minne att spara!

Ha det bäst!
Kram


Kommentarer
Postat av: Emmeli

Hejsan!



Vilket roligt kort och vilka fina papper, perfekt när man vill göra ett släktträd ju! Angående Tildorna tycker jag absolut att du ska prova att göra näsa och mun, det va roligt och blev väldigt bra faktiskt! :) Kram Emmeli

Postat av: Mette

Åhhhh så fin! Helt underbart vacker!

2010-05-24 @ 19:12:31
URL: http://mettka.blogg.se/
Postat av: Maria

Blev i alla fall EN kul bild!

2010-05-24 @ 20:58:52
URL: http://mammamary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback