Vågar jag skriva det här?

Jag viskar istället: Jag har inte haft ont i ryggen sen i lördags! Jag hoppas sååå mycket att jag slipper mer ryggont nu! Håll alla tummar tack!

Kanske, kanske får jag möjlighet att scrappa lite ikväll, måste erkänna att jag börjar få kraftig abstinens!! :-)

Skofetischist?

Skor kan man ju aldrig få för många! Jag å maken har varit bortresta över helgen och bland annat så shoppade jag dessa snygga skor:
 
Makens kommentar var: men sådana har du ju redan! Nää, det har jag inte alls!!

När jag kom hem var jag ju tvungen att kontrollera bland mina svarta skor och....

Som sagt; jag hade inte alls sådana skor redan! För en kille kanske det kan tyckas så men... De längst till vänster är mina bröllopsskor och de har en ganska trubbig klack, är lite runda framtill och de har en guld kant både runt hela kanten och framme över tån liksom. Nästa par har kilklack och öppen tå. Det tredje paret är spetsiga och utan klack, eller alltså inte utan men låg klack! Och sen har vi då de två nya paren: par nummer fyra från vänster är med öppen tå och har hög klack som var ganska svåra att gå i... Det sista paret är ett par helt vanliga svarta pumps och sådana bara MÅSTE man ju ha liksom!!! ;-)

Så, nu var den saken utredd: Fem par svarta men mycket olika skor!!

Ingen ljusning på ryggfronten...

Nää, det här e verkligen pissigt! Det som kändes bättre ett par dagar e nu tillbaka till blääääääääää!! Tre böcker har jag läst ut på tre dagar... Hmm... Jag vill ju scrappa! Dessutom hade jag egentligen ett "måste" scrap; vi ska på bröllop i helgen å jag hade ju tänkt göra ett kort... Blir nog inge av med det heller e jag rädd! Köpe-kort!!! Usch!!! :-(

Ikväll spelar Iron Maiden på Stadion!!!!!!!! Tjoho!! Min käraste make har fått biljett å ska vara på insidan, själv får jag nöja mig med att ligga på utsidan... kanske lika bra det nu när jag har så ont i ryggen å inte kan sitta...

Rock 'n roll!!

Inget pyssel alls...

Nä usch å fy blä! Jag har haft så ont i ryggen i fyra dagar att jag inte har kunnat sitta ner. Har bara legat i soffan eller i solstolen ute och inte kunnat göra någe annat än att läsa... Tur att jag haft en bra bok att läsa i alla fall. Men det har ju inte blivit någe scrappat alls, himlans tråkigt. Har lite abstinens nu.... :-) Det känns dock som om det börjar vända nu så kanske, kanske kan jag pyssla lite ikväll! Satte ju upp målet om 2 LO:s i veckan så då måste jag göra en idag å en imorgon... Hmm... Häck väck fläck dumma rygg ont!!!

Mor & son har pysselstund

I måndags var det regn, regn och återigen regn! Blää så trist! Egentligen perfekt för pyssel, men... Inte när man har med en galen 2½ åring att göra med! En liten stund satt han dock stilla och ritade med sin mamma som då kunde passa på att färglägga lite stämpelmotiv med sina nyinköpta promarkers!! :-) :-) 17 stycken har jag nu, men vill såklart ha fler....


Veckans resultat!

Detta är veckans två LO. Vågar jag sätta upp att ha som mål att hinna med två per vecka tro? Det vore ju väldans kul om det blev ännu fler men då tar jag mig nog vatten över huvudet! "Pyssel-hörnan" e ju inte så stor på landet och dessutom så måste jag plocka undan allt varje kväll vilket gör att jag drar mig lite för att pyssla måste jag erkänna... Just nu ligger dock en lite halvfärdig lite halvframme (kan man säga så?) så där kan jag gå å peta lite då och då...


Erik förra sommaren...


Erik för-förra sommaren! Lite lugnare på den tiden! :-)

Vinsten!

Å så skojsigt!!
Idag när jag kom hem så låg min vinst i brevlådan! Den har förmodligen legat där ett par dagar men eftersom jag inte varit hemma på en vecka så upptäckte jag den således inte förrän idag... (intelligent mening!)


Se vad mycket spännande saker! Bradsen uppe till höger e jättecoola: ser ut som skruvar!! Nu får jag väl göra en LO om när Micke snickrar eller nåt! ;-) Tusen tack till JP Hobby!

Jag - en vinnare!!!

Wow och återigen wow liksom!!!!!! Jag har vunnit! I midsommarcroppens utmaning "stansa vilt" så var jag en av vinnarna! Tjoho och hurra för mig! (Visserligen lottades vinnaren men ändå - jag vann!!) Ska bli jättespännande att se vad för spännande pris som dyker ner i brevlådan, något trevligt att pyssla med förmodligen!! :-)



Det var denna bild jag vann med!! :-)

Mer från scrapträffen

Jag njuter fortfarande av söndagens scrapträff, nu e alla tre alster helt klara då datumen är ditskrivna åxå! Har även sorterat om i mitt album å satt varje LO på rätt plats! Mycke med det dära liksom...


En LO om mina två absoluta favoriter!


Här var vi ute på promenad! Utöver att datumet är ditskrivet i tagen så har jag även satt dit lite jacks i kanterna, men jag orkar inte ta ett nytt kort...


Å här har vi en bild på min pyssel-plats! Mycke grejjor är det, å då kan jag tala om att detta verkligen bara är en liten bråkdel! Resten hade jag både bakom och under mig!! Hi hi.

Scrapträffen avklarad

Å så skoj det var!

Tusen tack till Zornitsa som ordnat allt så bra! Å god mat var det åxå! (Dessvärre lite föör gott fika bara....) Vi fick prova på decoupage å det gick väl sådär... Tog en bild som jag kanske kan ladda upp vid senare tillfälle. Lyckades även göra ett kort och tre LO:s så jag e supernöjd.

Här kommer ett litet smakprov:



Längst ner till vänster har jag nu skivit i vilket datum som kortet togs eftersom jag inte kom ihåg det just då...
Mer kommer vid senare tillfälle!!