Bara 2 dagar kvar!!

Tills det är dags för scrapträff! Tjoho!! På söndag mellan 13-23 ska det pysslas som bara 17 hos Zornitsa i Nacka! Ska bli så himla skojsigt å jag hoppas jag producerar lika mycket som sist - minst! Måste till stugan å packa in allt jag vill ha med mig redan nu för jag å sonen ska ut på lite turné å jag kommer inte hem innan det e dags... Hoppas jag inte glömmer något bara för då blir jag ledsen!!

Kommer inte att komma till någon dator förrän tidigast söndag natt/måndag morgon men förhoppningsvis då med lite blider på vad jag åstadkommit på träffen!! :-)

Nu ska jag packa bilen!!

Blogga på distans!

Ja det här funkar ju åxå!! :-) Jag har smitit iväg till en dator å man kan ju faktiskt uppdatera sin blogg från andra ställen än just hemmifrån upptäckte jag just...  Dock så bir det nog lite värre med bilder för den här datorn e nog från miinst stenåldern!! Jag har nästan glömt bort att en dator kan se ut som den här gör, hi hi. Kommer ni ihåg när man hade en jätteklump framför sig å så en liten bild i mitten liksom där bilder långsamt visas! ;-) Ja, ja - huvudsaken e ju att man kan kolla sina mail och som sagt: uppdatera bloggen!

Nu har vi flyttat ut på landet och det är så skönt så! Igår släpade jag hit nästan ALLA mina scrapping saker, fyllde hela bilen!! :-) Men hyfsad struktur har jag faktiskt på saker å ting; min man har gett mig strikta direktiv om var jag får förvara sakerna å hur mycket utrymme det får uppta... Än så länge har jag bara överskridit det lite... Min lilla groda fick inte plats under tv-bänken bland resten av sakerna så den står på fönsterbrädan! Men den är ju så fin så det tycker inte jag gör någonting, ha ha ha.

Försökte sortera fotografier igår! Jag har utan att överdriva minst 1000 bilder som är osorterade!!! Jag var på Clas Ohlsson igår och köpte tre fotoalbum så nu är det "bara" att sätta in dem... Insåg dock att jag måste hem till datorn för att få rätt tidsordning på alla fotografier! Jag har gjort ett försök och lagt dem i någon slags ordning men det är svårt att hålla isär dagarna när det är så otroligt många bilder!! Kanske smiter jag hem på lördag kväll så att jag får det gjort?

Önskar mig för övrigt en fotoskrivare så att jag kan skriva ut bilder direkt hemma! Ibland när jag scrappar så känner jag att jag skulle velat haft mindre bilder å de gånger jag beställer mindre bilder så hinner jag glömma vad jag hade tänkt göra med dem liksom... Snacka om i-lands problem men... Jag vill ha en fotoskrivare!! Jag skulle fortfarande "mängd-framkalla" via nätet men just när man liksom har bråttom så vore det kanoon!! Hoppas att tomten eller någon läser min blogg så att han ser min önskan!! ;-)
 
Tack å hej så länge!!

Stansat vilt!

Nu e jag klar! Med sista bidraget i midsommar croppen! Som syntes i föregående inlägg så har jag ju stansat ut en del saker å här kommer resultatet:Utmaningen här var att bara använda sig av utsansat å det var roligt! Ser ju ut som en reklam för Mc Donald´s!! :-) Nu ska jag packa ihop all utrustning å material å få med mig allt till landet! Min kära make jobbar kväll/natt tors-sön så jag hoppas på att kunna scrappa en del då! Om en vecka ska jag på scrapträff åxå så då lär det bli lite producerat! Det e ju värre med dator å internet på landet men vi kommer ju hem å vattnar å tvättar så då får jag passa på att uppdatera här med!!

Glad sommar!

Ingen rolig dag!

Nä den här dagen kan vi nog dra ett kraftig streck över!! :-( Inge nytt jobb för mig å inge mera fotbolls-EM för Sverige.... Himlans trist bägge delarna!

Som tur är så har jag min kära lilla gröna groda: min cuttlebug!


LO:n som jag jobbar med just nu har utmaningen "stansa vilt" och det är just vad jag har gjort! När matchen var trist så satt jag å stansade vilt! Så här ser det ut när man har stansat klart:


Nu ska det bara chalkas å klistras... Men det orkar jag inte idag! Hinner förhoppningsvis göra det imorgon så jag hinner få med även detta bidrag i croppen innan den är slut!

Natti-natti!

Det blidde en idag med!

Nu e jag inne i ett stim! Trots att vi varit på födelsedagskalas OCH haft en larm-försäljare hemma så hann jag med en LO! (Och nej - vi köpte inte någe larm av honom!  Däremot fick min käre make tummen ur ni-vet-vad och kollade upp andra alternativ och har tydligen skickat efter offerter! Heja)

Denna utmaning gick ut på att inspireras av denna skiss: Man måste alltså inte göra exakt som den ser ut men det ska synas att man fått inspiration av den!Jag vred på skissen och gjorde lite ändringar - så här blev min tolkning:Nu är det läggdags - det blir alldeles för sent när jag sitter uppe å pysslar på kvällarna... Men imorgon är sista dagen på jobbet innan jag e ledig i hela NIO veckor! Jäklars vad det ska pysslas i sommar!!! :-)

Kvällens utmaning! (Och gårdagens...)

Jag är med i en crop! Närmare bestämt "Midsommarcroppen" på svenskscrapbooking.se och den pågår 13-22/6. Massa spännande utmaningar att sätta tänderna i - det är såå roligt!

Här är kvällens prestation från mig:Utmaningen kommer från denna skiss:
 
Och så kommer gårdagens utmaning som löd så här:

Gör en layout där du använder följande - varken mer eller mindre!

3 foton
3mönstrade papper
2 cardstock
2 band
6 brads
Akrylfärg
Svart penna
Sax eller skärmaskin (ej digital)
Lim i alla former

Inga verkyg typ QK eller buggen är tillåtna!

Svår, men rolig utmaning! Och jag tror att jag fått med allt:


Pyssel blogg istället!

Eftersom min kära make inte vill att jag ska blogga om familjen så får jag väl blogga om min hobby istället! Scrapbooking och cardmaking! Såå roligt. Testar att lägga upp några bilder på mina senaste alster!.


Födelsedagskort till min älskade syster som fyllde år alldeles nyligen! :-)


Fredrika student 080605!


Gammal bild på Erik men nyligen gjord LO!