Retro

Denna LO är ett dt-uppdrag för handarbeta. Jag tyckte att pappret var såå 70-tal å ville göra en lo med 70-tals känsla.

Soffan e ju helt underbar!! Liksom min störtkruka... För detaljer, klicka
här!

När jag nu lade upp bilden här så insåg jag att jag nog redan gjort en liknande, eller vad sägs om denna:

Inte jättelik men det är ju brunt å orange... Å jag i störtkruka!! Ha ha ha... Och ja, jag vet! Många tycker nog att jag skulle behöva en störtkruka även i vuxen ålder... Så nu sa jag det själv så slipper jag kommentarer om det!? ;-)

Med blixtens hastighet..

Ja det är min viktnedgång jag pratar om... Minus 0,1... Men... Det är ju minus... ja ja ja ja....

En jobbig LO

På gårdagens super-duper träff så gjorde jag denna layout. Jag är såå nöjd med att jag gjorde den igår för jag vet inte om jag klarat det ensam... Den handlar nämligen om min mormor som gick bort i november så jag börjar bara böla hela tiden... :-( Men på en träff med 80 personer så måste man ju bita ihop och därmed lyckades jag fullfölja projektet!

Så himlans söt min mormor var på den här bilden!! :-)

Suss hjälpte mig och tipsade hur jag skulle göra med vingarna som mormor har, jag har embossat med clearembossing på vellum:


Bokstäverna i ordet Mormor har fått lite clear embossing åxå:


Journalingen lyder som följer: "Min mormor bor i himlen nu... Jag är säker på att hon har det jättebra!"
Som sagt; jag är glad att jag gjorde den igår, jag gråter bara över att göra detta inlägg! Suck! :-(

Superduper mega Scrapträff med Handarbeta!

Tjoho! Idag har jag varit på scrapträff! Mega träff med Handarbeta, drygt åttio personer i samma lokal. Åttio lika galna scrappare som jag! Underbart!! Det var så roligt att träffa alla kända och okända scrappare. Bland annat så träffade jag Cath, Maggan, Viola, Carina, Ulwa, Veronica, Charlotta, mfl. Sen var det extra trevligt att träffa mina DT-kompisar, Anna, Suss, Sophia och Ylwa! Himlans trevliga brudar som gav mig massa inspiration!  Så himlans trist att jag inte kan vara med imorgon åxå...Till träffen skulle man skapa en namnskylt så man vet vem man är... Här är min:

Jag tippar på att det var ca 40 stycken som lämnade in sitt bidrag till en tävling där man fick rösta på den snyggaste/bästa... Två personer röstade på min! Å så glad jag blir! Inte för att jag vann utan för att ngn överhuvudtaget tyckte att just min var bäst av alla de fina som det fanns att välja mellan!! :-)

Jag var med på en kurs där jag gjorde en LO och så gjorde jag en LO till, men jag visar dem i morgon för nu är jag såå trött! Det har varit en fantastiskt trevlig dag! Tusen tack till Fia och Handarbeta! :-)

Sista Scrapparazzi uppdraget

Nu börjar materialet från mitt gäst-DT paket från Scrapparazzi ta slut. Detta blir det sista bidraget jag gör... Något litet kort skulle jag säkert kunna få ihop med rest produkter men nästa Gäst-DT är ju såklart ivirig att komma igång! Jag får passa på att tacka Zornitsa för förtoendet, vem vet - en dag kanske jag återkommer?? :-)

Kika in på
Scrapparazzi för vidare detaljer!

Naturligt vacker...

Så här ser jag ut när jag vaknar på morgonen:

Alla dessa projekt

Jag e ganska bra på att påbörja nya projekt, just nu har jag ett par igång samtidigt:

Det orange är pågående DT uppdrag till Handarbeta, likaså den lilla braden i dynan... Till höger har jag övat med minimister och glimmer mist... De tre översta är olika tester med Tim Holtz masker som jag inte riktigt blir nöjd med... Öva, öva... Nu har jag i alla fall köpt tre masker till så nu kan jag öva ännu mera.... Ha ha ha

Nu är det enda jag behöver tid... En timme (minst) extra om dagen tack!!

Blodröda hårdrocksnaglar....

...ser ut så här:

Å självklart så måste man ha lite bling åxå! :-)

Bröllops layout

Denna LO är veckans gäst-DT uppdrag för scrapparazzi:

För detaljer, klicka
här!

Faktum är att vi ikväll (nästan ett år senare...) ska ut å äta middag för presentkortet som vi fick i bröllopspresent!!!! Tjoho vad trevligt! Tusen tack Jenny!! :-)

Påskkort

Här kommer ett påskkort som jag gjorde för ett par dagar sen, men eftersom syster med familj inte fick det förrän först idag så visar jag det nu:

Himlans trist att påsken inte blev som vi tänkt oss, nästa år - då jäklars!!! :-)

Kort till Handarbeta

Detta är ett kort som jag gjort med material från Handarbeta.


För vidare beskrivning, klicka
här!

Några kort

I veckan har det varit lite kort-produktion här hemma. Men eftersom alla inte fått sina kort så går det ju inte att lägga upp dem här... Nu har dock farmor och mormor fått sina kort som Erik gjort så då kan jag visa dem:

Jag tror att det vänstra var till mormor och det högra till farmor... Visst e han kreativ min son! :-)

Det här kortet har jag gjort med DT-material från Scrapparazzi:

För material och beskrivning:
Klicka här!

Nu ska jag sätta mig under trappen ett tag å ta tag i nästa projekt! Glad Påsk till er alla!

Erik har shoppat

Snacka om bra smak min son har!! Dessa kläder har han valt i affären helt själv - han hoppade upp å ner å jublade när han fick den lila tröjan som han ville ha. Å byxorna är ju så gosiga säger han. Han tog bägge plaggen å satte sig i vagnen å sa "jag älskar de här kläderna"... Vad gör man liksom? Det var ju bara att köpa dem! :-)


Tänk va härligt å matcha dessa färger när jag ska scrappa bilder med dessa  kläder!! :-)

5,5

Jepp! Det är resultatet av två veckor med nutrilett/naturdiet/itrim shake & soppa! Minus 5,5 kilo totalt! (Alltså gick jag ner 2,4 den andra veckan.) Inte illa va!? Nu följer två veckor av ett riktigt mål mat om dagen, resten shaker & soppor. Sen får vi se vad vi hittar på för skoj efter det...

Ska bli spännande att se vad jag får för present av min man nu... Från det att han sa att jag ska få en present för var tredje kilo som jag går ner i vikt så har jag gått ner 7, 3 kilo! :-) Fina örhängen fick jag ju efter de första 3 så nu ska vi se om han kan matcha det...

Mässa

Idag har jag varit på Syfestivalmässan i Kista mellan 10-15. Jag hjälpte Zornitsa i hennes butik Scrapparazzi och det var himlans skoj! Dessvärre så var det väldans lite folk idag men desto mer hann ju jag å Z prata! :-) Å faktiskt, faktiskt så måste jag säga att jag var riktigt duktig med shoppandet! Jag gjorde inte ens av med 300:-, imponerande va!? Dessutom slapp jag ju betala inträdet på 120:- tack vare att jag jobbade å så slapp jag parkeringspengar tack vare att Micke skjutsade mig! :-) Tänk att vara i paradiset i hela FEM timmar å bara köpa detta:


Jämför med
förra året!

Ser när jag tittar på bilderna från förra året att jag inte använt allt men edge scrapern är ju min stora kärlek! Å det var då jag köpte min (första) crackle paint! Då handlade jag nästan allt hos Mians scrap & design och det var jättekul att träffa Sara igen! Leran lyckades de lura på mig den här gången men det ska bli jättespännande att testa! Hoppas vi ses snart igen!!

Mia & jag

Detta är en lo som jag gjort med DT material från Scrapparazzi.
Fotot är från när jag å Mia hade en kanon helg på Åland sommaren 2004. Ganska fantastiskt att vi e lika snygga nu som då! ;-) När åker vi nästa gång Mia?? Puss

Kolla in på
Scrapparazzis inspirationsblogg för detaljer!

Påsk i köket!

Thojho! Jag har köpt nya köksgardiner! Å ny bordlöpare, å påskris, å blomma... Ser riktigt påskigt ut i vårt kök nu! Notera även påskkärringarna som hänger i lampan, de var dem som jag å Erik gjorde igår! :-)
Trevlig helg!Påskpyssel

Tredje dagen vabb den här veckan... Erik har ju öroninflammation men idag är han ganska pigg så vi har pysslat lite!

Att klippa med mönstersax är kul!


Lite tusch i pannan får man räkna med... Här gör vi påskkärringar!


Här e de färdiga påskkärringarna! Att Eriks inte har någe snöre är för att han har klistrat in sin i ett kort som han håller på att göra! Och faktiskt så har Erik ritat både munnen och ögonen själv, och klistrat fast alla delarna själv!! :-)

Hammerfall & Sabaton

I söndags var jag å mannen på konsert! Grymt bra. Hammerfall spelade och Sabaton var förband, men vi tyckte faktiskt att Sabaton var ännu bättre! Förmodligen för att vi har lyssnat mer på Sabaton den senaste tiden då jag fick deras senaste platta för X antal månader sen. Men nu har vi även köpt Hammerfalls senaste som sålde guld på TRE veckor!! Coolt!

Sabaton - fullt ös rakt igenom!


Hammerfall hade schyssta effekter!


Senaste plattan i vår samling! Går för fullt här hemma nu. Erik tror dock att det är Iron Maiden.... Hi hi

TIll sist måste jag slänga in en bild på en typsik hårdrockare....

Tävlingsbidrag

Pysseltagen hade en tävling där man skulle skapa endast i färgerna gult-grönt-lila. Jag gjorde ett påsk kort. Det var roligt att gå igenom alla papper och dekorationer och dra fram allt i de färgerna, jag hade betydligt mer än jag trodde.. Såklart... Så det var en bra utmaning för mig, att bli av med lite dekorationer i färger som jag annars inte använder! :-) För nu när jag blivit av med lite så finns det ju plats för lite nytt, eller??? ;-)