Yes Box!

Det är min dag att blogga på Handarbeta!! Detta är vad jag gjort denna gången:

Jag har fått låna en
Multiboard! Å jag tror nog att jag e "tvungen" att köpa en alldeles egen... Med denna variant så kan man lätt som en plätt göra egna kort - och askar! Askarna föll jag pladask för!Jag gjorde två små askar som man tex kan lägga ett presentkort i! Och eftersom det var jag, Maiden, som gjorde dem så blev det i svart å med döskallar på!!! :-) Vilken överraskning va!? Hi hi. Själva botten av asken är gjord av svart cardstock och så har jag använt det läckra nyinkomna pappret med döskallar på från My Minds Eye på två olika sätt till lock:Inkidostämpel grattis embossade jag i svart på baksidan av pappret: En svart Gardenia och så bling bling samt en radda vit pearlmaker runt hela asken! Gud så användbar denna produkt är - vad gjorde man innan den fanns!? ;-)Den andra asken gjorde jag också med svart cardstock som botten men nu tog jag baksidan av döskallepappret som lock å satte sedan på framsidan av samma papper lite snett ovanpå - den vita gardenian ville sig inte riktigt låta sig fotograferas men... Bling swirl, embossat stämpeltryck å så lite pearkmakers!

Material:

Nu får vi se om det är någon som varit snäll och får en present i en fin döskalle-box av mig!! Hoppas ni blev sugna på att prova Multiboarden - det var verkligen roligt å dessutom superlätt! Massa kramar från Madien


Shoppat

I tisdags shoppade jag loss på nätet... Fyller man år så gör man!! ;-) Jag hade hoppats på att ha fått hem samtilga varor under veckan men 2 av 4 kanske är bra? Ljuva änglar var ialla fall rekordsnabba, redan dagen efter låg varorna i min brevlåda! Och Bumble Bee var snabba de åxå, två dagars leverans där! :-) Här e vad jag fått hem:

Från Ljuva änglar:

Det jag "skulle" köpa var pennan, en Uni-ball signo å resten liksom bara klickade av sig självt...  Pebblebrads springtime från making memories, filt dekoration från Prima, trinket pins blad från Maya Road och en stämpel från Magnolia: "hoppas din födelsedag blir lika speciell som du är".

Och detta kom från Bumble Bee:

Det jag var "tvungen" att beställa härifrån var rock-stämplarna från Hampton art! Såå coola!!  Å när jag ändå var där så klickade jag ner siffer-stämplarna från Scenic route, Alpha Woven Alison Asphalt från Making Memories, samt tre olika förpackningar ribbon slides från Maya Road. Som bonus-gåva fick jag ett ark med sticker samt "magic scraps" - presenter är alltid välkommet och extra trevligt!

Blogcandy & CC

Ja oj vad mycket roliga blogcandys som pågår just nu, dreggel... Har tänkt ha en själv så småningom men just nu vill jag bara vinna alla här:

1.
Bellamio firar att hennes blogg fyller ett år:

Ååå så mycket fint hon vill bli av med... Ge mig, ge mig! Hi hi

2. Camilla har ett blogcandy med en helt fantastisk väska som hon har gjort själv!Å som om det inte räckte med den fantastiska väskan så är den åxå fylld med massa godis för en scrapälskare:


3. Metal_Minish som gör superläckra annorlunda grejjor helt i min smak har ett blogcandy:


4. Här är det Kaosmamman som har ett blogcandy och allt det här kan man vinna:5.  Å här hittade jag ett "tekula-bloggcandy"!
6. Kort i fokus har en blogcandy där de lottar ut ett hemligt stämpelpaket från Cards of Maria!


Ja det var en hel del roligt jag har hittat va!? Förmodligen finns det minst lika många till där ute i cyberspace men nu måste jag själv vara lite kreativ nere i min pysslevrå - kan ju inte sitta här vid datorn längre! Och om jag har saker att pyssla med!! Dels så har det anlänt en hel del skojsigheter i min brevlåda den här veckan - gör ett inlägg senare med alla smaskigheter - och dels... så...

Igår kväll drog Cybercropen på Scraplyckan igång!
Jag har skrivit ut alla utmaningar å hoppas på att kunna göra så många som möjligt! Ska på scrapträff hos Zornitsa på Scrapparazzi imogon så förhoppningsvis hinner jag med en del...

Scrappa lugnt! :-)

Ja må jag leva...

Jag älskar att fylla år! Jag älskar att få presenter å jag älskar att både fira å firas! Men... Jag behöver ju inte bli äldre nu liksom...? 34 e ganska lagom tycker jag! Har fått massa skojsigheter - bla presentkort på elgiganten så jag kan köpa en systemkamera, en spikmatta och pengar till en ny tatuering!! Tjoho!!!! Är inte riktigt klar med tanken men på god väg, lika bra att boka tid så jag får tummen ur!

Här e kort på tårtorna som jag bjöd mina kära kollegor på:

Tårtan till höger är det en DÖSKALLE på! Vi fick oss alla ett gott skratt när en kollega utbrast: "Å en älg".... ;-) Goda var dem i alla fall!


Guld!

Kolla in vilka coola naglar Sophie har fixat till mig idag:
 
Riktigt korta - och i guld! Min kära make utbrast; "de är de snyggaste hittils!" :-)

Promarker!

Äntligen börjar jag lära mig... Mycket övning men nu kan man se lite resultat. Tycker att det är svårt att måla med promarker - det flyter ut å blir inte som jag vill.. Men nu har jag 34 pennor så nu kan jag få till det lite bättre! :-) Har gjort mitt första kort med stämplat motiv som jag målat med promarker:

Eftersom kortet var till min vän Marie som ääälskar rosa så gick såklart kortet i dessa färger! Å så ett silver hjälrta, lite spets å bling! Blommans mitt har ett lager 3D-lack över sig å det rosa pappret med prickar har jag använt den fina embossing stansen från Fiskars som jag älskar!

Det var allt för idag, nu är det snart dags att producera mer i mitt lilla pyssel-krypin! :-)
Kram

Flower Power

Denna layout blev faktiskt till på ett heelt annat sätt än hur jag normalt gör! Denna gången så byggde jag upp pappret först. Jag tittade igenom min spillbitsmapp å så edgade å chalkade jag alla kanter å sen klistrade jag ihop det. Därefter satt jag å tittade igenom den stooooora fotohögen för å hitta lämpliga foton. Hittade dessa nytagna bilder på mig.... Ja ja, 1996 är de ifrån... Hmmfp. Prexis så här ser jag ut - idag som då!Några kort

Det har blivit ett par kort gjorda i sommar! Och för första gången så har jag faktiskt gjort flera utan att veta till vem de är till!! Kanske, kanske ska jag börja våga sälja lite då jag fått en del förfrågningar...

Det första gjorde jag dock till en speciell person, det var Natalie som fick det när hon fyllde 18.

Himlans roligt sätt att göra ett kort faktiskt, å praktiskt då man blir av med massa spillbitar!! :-)

Nästa kort är med en av mina nya stämplar från Inkido: Kram - du är fantastisk, tänker på dig.

Jag har stämplat med en clearstämpel (eller två olika rättare sagt!) och själva Kram-stämpeln har jag embossat med svart embossingpulver. Blomman är från IKEA - tack Bertil!!! :-) Själva stommen till kortet är färdigvikt och kom i ett paket från Creative Club, jag klädde det med rosa cardstock istället bara!

Samma stämpel i annorlunda tappning:

Jag bara ääälskar dessa blommor från Prima!! Vill ha mera!!! Spetsen är åxå från Prima och sen har jag målat med lite cracklepaint på wellpapp. Stämpeln är embossad denna gången åxå å här har jag använt "vit puff". Ganska så olika stilar på de två korten.... :-)

Nästa två kort har nästan identiskt upplägg men med olika papper och färger, även här har jag använt mig av en stämpel från Inkido: Grattis stämpeln som jag sedan embossat med clear embossingpulver.

Som vanligt så är färgåtergivningen sisådär när jag scannat in korten... De är mörkare i verkligheten... Av dessa sista två kort så gjorde jag det första ort å sen utvecklade lite till kort nr två. Jag målade med cracklepaint bakom wellpappen och sprayade med glimmermist över därefter.

Så... Vågar man sig på en liten omröstning här kanske? Vilket kort faller just DIG mest i smaken?
1. Natalies
2. Kram med svart embossing
3. Kram med vit embossing
4. Grattis variant 1
5. Grattis variant 2 - med cracklepaint....

Till sist så måste jag bara säga att jag själv i allafall tycker att det är väldans olika stil på de 5 korten, medan min kära make säger att de ser ungefär likadana ut - typiska Maiden säger han... E det så???

Kram

Moaha...

Moahahahaha... Ja så kan det låta hemma i buskarna när jag å sonen smyger omkring... ;-) Självklart så har det dokumenterats å måste göras en lo om! Det härliga pappret från INKIDO rosa prick passade fint ihop med baksidan av glasspappret som finns i den fysiska butiken men som jag dessvärre inte hittade i webb butiken.Jag har skurit ut en cirkel i cardstock som jag ruggat upp kanterna på å sprayat med glimmermist, sen har jag snurrat runt lite floss - enkelt men effektfullt!
En just the edge har fått ett lager med genomskinligt embossingpulver på sig.
Vackra blommor blev ännu vackrare med stämplat text över sig!
Journaling på en Tim Holtz ticket, lite blommor å lite bling!
Handarbetas egna gardenior kan man använda till mycket! Den vita fick några duschar brun glimmermist över sig för å smälta in bättre i layouten!
Material
INKIDO - rosa prick
Rosa cardstock
Gardenior
Just the edge
Embossing clear
Glimmermist
Blommor - prästkragar
Crystal
Filt Thickers - länkar till vita


La familja

Det är inte många layouter i mitt album från vigseln... Men äntligen har jag gjort en till, den sjätte? Bilden är tagen prexis utanför kapellet på Arlanda där vi vigdes - nyblivna herr å fru! :-)Har gått lös med glitterlim å embossingpulver på det mesta! :-) Guldnätet satt på en champagneflaska som vi fick på bröllopsfesten - naturligtvis sparade jag det!

En stämpel med kärlekstexter som jag embossat i guld.


Bakgrunden är kugghjul från Tim Holtz. Först sprayade jag med brun glimmer mist å sen med svart! Embossade bokstäver - å jaa jag vet att La familja inte är en italiensk stavning - men jag tyckte det blev coolare så här! Lite Svitalienska... Eller?

Blivande fotograf!?

Erik fick låna mosters systemkamera å gick loss ordentligt! Liksom både jag å min syster så älskar han att fotografera. Dags att köpa en systemkamera till oss åzå! Kanske kan mor å son kombinera sina intressen så småningom....


 
Härligt papper som jag gjorde en enkel lo av, en blomma har jag lagt ett lager svart embossingpulver på och en fick ett lager 3D-lack i kanterna! :-)

Valborg - dubbel LO

Dubbel LO är det inte ofta jag gör! Men den här gången var det så många bilder från samma tillfälle som jag ville ha med å då blev det så här! Lite mer likt ett fotoalbum tycker jag själv, å min kära make tycker dessa är myyyycket roligare att titta på än när det "bara" är ett foto och dekorationer.... Jag håller inte med honom riktigt (ovanligt...) men denna gången ville jag som sagt mer få fram en liten berättelse!Underbar fiskars punch som jag fick låna av Cath, tack! *vill ha* :-)

Sushi

Denna LO gjorde jag på senaste träffen hos Scrapparazzi, å har helt glömt bort... Det var Cath som hade med sig lite olika utmaningar/tävlingar och det här skulle vara ett bidrag till en tävling... Till vem!? Hrm... Man skulle ha wellpapp, knappar, blommor och ngt sytt på layouten å så var det någe mer som jag åxå glömt.... Nåja, det var svåra färger och pappret tog mycket av blickfånget... Men roligt är det ju i alla fall!! :-)


 

Om Cath (eller någon annan) läser detta inlägg å vet vilken tävling jag menar så får ni gärna hojta till - om det inte redan e för sent vill säga... (Mest troligt!!)

Prima för Handarbeta

Detta fantastiska papper från Prima med massa bling är det väl egentligen meningen att man ska färglägga själv!? Men, jag är ju kärringen mot strömmen så det gjorde jag alltså inte! ;-) Körde en helt svart-vit layot istället å tycker det blev himlans läckert! Kortet är på mig och min kompis Helena å vi har fått frågan ett par gånger om vi är systrar så därav rubriken!

Stjärnorna under fotot är clearstamps som jag embossat, en lite läcker detalj! Rubriken har jag stansat ut å därefter lagt ett lager med stickles över - lite svårt att fota men det glittrar faktiskt som sjutton! :-)

Blommor i massor! De vita har jag stämplat swirls på å sedan har jag bankat i öljetter och tillslut lite pärlfloss över det hela!

Material:
Papper PRIMA - Glitter - Arabasque
Prima blommor
Öljetter
Pärlfloss
Stämpel stjärna från serien rockstar - Inkadinkado
Stickles
Embossingpulver


Gröna naglar!

Sonen fick välja färg - igen... Å jag valde döskallarna - igen!

Bilden blev ju sådär... Men det syns ju att det är grönt, det syns ju att det är döskallar - och det syns ju vilka fingrar som det sitter döskallar på! ;-) Rock ´n roll liksom...