Ny pysseltid på dygnet...

En morgon förra veckan slog jag alla knäpphets-rekord...
Jag vaknade kl 04.00 å kunde inte somna om, gick upp 05.00 för då var jag tokhungrig å sen... Gick jag ner i källaren å pysslade!! Ha ha. Normalt så går jag upp 04.30 å åker till gymmet å jobbet men just denna morgonen skulle jag lämna på dagis å kunde sova till 07.00... Suck!
Men det gäller att utnyttja tiden väl så jag gjorde ett kort till min lilla korg jag har på jobbet där folk kommer å köper kort då och då. Ett krya-på-dig kort går ju alltid åt i dessa tider....


Bjussar på lite detaljbilder åxå:

Det är en stämpel med träd som jag embossat med utee - blev effektfullt!


Lite wellpapp med cracklepaint på. Texten fick åxå utee på sig! :-)


Tingturaflickan är målad med promarkers å sen lite 3D-lack ovanpå!

Det var alles för idag!
Kram


Nya stövlar! :-)

För ett tag sedan var vi på bröllop å jag hade inga stövlar som passade till... Men jag hittade dessa läckra stövlar som jag föll pladask för! Lagom tuffa och lagom hög klack!

Att det inte gick att dra upp dragkejdan hela vägen upp är små detaljer man får leva med... Hi hi. Å inte blev det bättre av att jag under middagen drog ner dragkedjan helt - glipan var nog en decimeter efter att ha suttit ner i flera timmar! Men, det ska nog snart gå å dra upp den hela vägen - så länge får jag ha dem till jeans! :-)
Det kostar att ligga på topp....
Kram


Tävlingsbidrag

Nettans scrapbooking 4 you har en skisstävling som jag gjort ett bidrag till:

Jag har embossat både döskallestämpeln och grattis texterna, Filip 7 är utskrivet med min Sill å har sedan fått ett lager 3D-lack över sig.
Sonen jublade å sa att han åxå vill ha ett sådant kort när han fyller år! Tur att det är någon av mina pojkar här hemma som uppskattar det jag gör... ;-)

Massa kramar i vinterkylan!


Ett gult kort!

Den här månaden var det gult som gällde på Svensk Scrapbookings färgswapp! Linda hade önskat sig gula saker så jag hade köpt lite knappar, band å blommor i gult - å så fick hon det här kortet av mig:

Swirlen har jag skrivit ut med min Sill! :-)
Kram


Nytt jobb

Ett beställningskort; Nina har fått nytt jobb:
Allt för ikväll, såå trött! Nu är det läggdags! :-)
Kram


Snäll

För en vecka sedan var jag å fixade naglarna igen hos Anna på Luscious Nails i Bromma.
Tyckte att det var dags att vara snäll ett tag, det var länge sen... ;-)
Men jag kan ju inte "bara" vara snäll så när Anna frågade om jag ville ha hjärtan på naglarna åxå (det var ju alla hjärtans dag i söndags....) så sa jag ok - svarta! :-) Hon hade tagit fram rosa men - icke! Ha ha ha.
Men visst blev de fina!


Kram


Äntligen!

Släpper en liten "bomb" så här med min layout idag! :-) Jepp, sonen ska bli storebror! Å humörsvängningar, illamående å trötthet å allt därtill... Hi hi.
I mitt dt-paket låg misstänksamt mycket rosa material - kan det vara så att min kära dt-mamma hoppas på en flicka!?

Min Martha Stewart punch rose leaf har fått jobba hårt, massa små blad har jag stansat ut vilka jag sedan chalkade å bigade lite lätt på mitten. Dessa små blommor: PRIMA - Mini gypso - som det nu är REA på använde jag tre hela buketter å flätade samman till en liten ranka...

Senaste nytt i butiken är dessa satinrosor i olika storlekar å färger, jag slängde på en hel drös å fick ett färgsprakande blickfång i vänstra hörnan av kortet! Under hängde jag två charm.

Min senaste leksak, Silhoutte SD, har fått vara med å bidra till denna layout! Den går att beställa i butiken - det gjorde jag! ;-) Dels så är rubriken utskuren med den å sedan är den lilla blomswirlen gjord med den. Under skymtar tårtpappret som jag stal på ett bröllop (!!) och ovanpå det har jag embossat lite rosa hjärtan!


Sååå... Nu mina kära dt-kollegor kanske ni kan vara snälla mot mig å sluta å gadda ihop er mot mig!? ;-) En gravid kvinna är inte att leka med vet ni...

Material:
Making Memories - Green Lattice flutter
Making Memories - Green Floral Glitter Flutter
Cardstock blå - rosa - lila
PRIMA - Mini gypso
Satin rosor
Satin rosor mini

 Veronica håller just nu en ny spännande tävling - rusa in för att delta!

Ni har väl inte missat att det snart är dags för årets scrapfest!? Stockholm city scrap äger rum den 27-28 mars å HÄR kan ni vinna entrébiljetter!!

Hoppas att vi ses där!

Massa kramar


Alla hjärtans dag!

Imorse blev jag väckt av mina killar som kom med frukost på sängen - det är kärlek det! :-)
Själv hade jag gjort en liten alla hjärtans dag kista till min kära make, å i den låg hans favoritgodis:

Martha Stewart punchen doily lace blev en fin spetskant! På sidan har jag embossat lite rosa hjärtan - visst är jag gullig... ;-)
Ha en fin alla hjärtans dag!
Kram


Jag har en ny leksak!


Håller på att lära mig alla finesser - men attans vad fint det blir! :-)

Kram


Stockholm City Scrap


Vill Du vinna 2 st inträdesbiljetter till vårens stora scrapträff i Stockholm den 27-28:e mars? Klart att du vill!

Gå till Handarbetas sida!

Kram

Barhäng

Det är inte annat än att man börjar längta till varmare väder... Hittade denna bilden på mig å min syster från 2005 då vi var på en två veckors resa till Brasilien - fantastiskt!! Å faktiskt så var det barstolar i poolen - mycket praktiskt!! :-)En häftig blomranka från Prima!
Layoten är gjord efter en skiss från Grodan.se

Kram


En liten söt en...

 


Titta vilken söt jag fått från min goa dt-vän
Camilla! Tänkte att jag lägger ut den här så fler får njuta av den!

Dop

Förra helgen var jag på dop å då fick det lilla flickebarnet det här kortet som går i lila - vinrött - benvitt. Kortet är gjort efter en skiss hos fruarna Lilja!Jag tycker att den här stämpeln är så fin! Jag har stämplat den på ett cardstock som jag stansat ut med en spellbinder å som sitter på ännu en spellbinder! Texten är embossad med vitt pulver.

Ha en trevlig helg!
Kram


Rooooooosa

Hittade en utmaning där man endast fick skapa i rosa/cerise... Något för mig att bita i, hi hi. Å nog blev det rosa alltid:

Det var min kära vän Anna som fick det när hon fyllde år!

Kram


Blogcandy på svenskscrapbookingBlogcandy XL är vår största utlottning någonsin!

Det är en hyllning till scrapbooking och samtliga
vinnare dras på Alla Hjärtans Dag 14 februari!

För att vara med ska du kopiera bilden ovan till din
blogg samt länka till www.svenskscrapbooking.se

Sedan är det viktigt att du lämnar en kommentar
till detta inlägg så att vi vet att du är med.

Över 45 priser! Allt som vi lottar ut kan du se på
www.svenskscrapbooking.se/blogcandyxl

Många priser innebär många vinnare!


Tvättmaskinsmonstret

Ni känner säkert till problemet!? "Någon" äter upp strumporna! Det måste vara tvättmaskinsmonstret - eller strumpmonstret! Å varför vill monstret bara ha den ena strumpan? Är det för att håna oss som står där å förbrilt försöker para ihop strumporna men bara får massa "singlar"....
En dag tog jag ett kort på min sons "överblivna" strumpor just då - 10 singlar! Var är de andra??? Knäpp scrappare som man e så tänkte jag direkt att detta måste jag göra en lo om, har även sett en annan tokrolig scrappare - Dolliver - göra en med samma tema! :-) För visst är det lite roligt att inte bara ha barnbilder å porträttbilder i albumet - en liten halvgalen layout får bryta av tycker jag!
Dekorationer bestående av blommor, knappar å pärlfloss, Callorna sprayade jag med lite brun glimmermist! :-) Letade efter en "monster-stämpel" att sätta i nedre högra hörnet av cardstocket men jag hittade ingen - kanske sätter jag dit en vid senare tillfälle om jag råkar springa på en monsterstämpel någon gång...
Material:

Creative Imaginations - Sepia Diamonds
Bazzil Bling - Flat Broke
Journaling tickets från Tim Holtz
Prima - Calla
Prima - Minirose - Old creme
Glitter knappar - baby boy

Kram