Kiss is the shit!! ;-)

En layout från den fantastiska kiss konserten som jag å mannen var på den 12 juni. Kiss is the shit! Eller som ngn annan lustigkurre sa, är ni bajsnödiga eller kiss-sugna?? ;-)


En gammal bling text med "Rock star" samt bling gitarr å bling stjärnor från panduro som jag haft hur länge som helst kom äntligen till använding!Massa olika rockiga stämplar som jag stämplat runt lite huller om buller innan jag satte dit fotona.


En stor härlig svart bling-swirl! Såna måste jag verkligen köpa fler av.
Paul Stanley var på strålande humör å körde sina vanliga "du är söt" och "jag gillar din rumpa"...

Gene Simmons spottade blod, sköt med gitarren, flög upp i ljusrampen å härjade. Paul flög ut över publiken och stod på en mindre scen mitt i publikhaven. Erik Singer sköt bazooka så ljusramper ramlade ner, det var eld, blixtar, fyrverkerier å en jäkla show! Ngn torr recensent skrev att det är samma show som senaste konserten... Men jag tycker att det är det som är så fantastiskt med Kiss - man vet vad man får! Å det är ju det jag vill ha!

Nu längtar jag till Sonisphere festivalen den 7:e augusti!! :-)
Kram


Vårens första cykeltur

En måste/får inte utmaning som jag gjorde till Cybercropen hos Scrap och tryck.
Reglerna var som följer:
MÅSTE VARA MED:
- Minst 6 blommor
- Fjäril
- Cirklar
- Metalldekoration

FÅR INTE VARA MED:
- Band och spets
- Knappar
- Rivna kanter
- Kakservett 

Å så här blidde min tolkning:
 
Metalldekorationen i nedre högra hörnet i form av en skylthållare eller vad det nu heter... Öhh..


Cirklar å fjäril...

De sex blommorna - i en cirkel! :-)Idag är det riktig sommar! Solen skiner och det är varmt å skönt, trots att klockan bara är nio! Hurra! Eriks cykel är med ut till sommarstugan så vi kanske tar en liten tur om en stund! :-) Härlig första dag på semestern!

Kram


Midsommar present

Min kära mor "önskade sig" en altrad sparbössa när hon såg den förra jag gjorde. Å vad gör man inte för att göra sin mor till lags!? ;-) Den här gången tog jag en russinburk från ICA då de har vitt lock så det blev lite enklare med färgerna, hon ville nämligen ha blått å vitt...Sparbössan är ett bidrag till Cybercroppen på Svensk scrapbooking å relgerna var att man skulle använda minst fem punchar / stansar. Jag använde totalt åtta! :-) Kan ni hitta dem alla...?


Älskar de här blommorna som kommer från Wildorchids, men det gick ju åt ett par nu... Små droppar av pearlmaker på löven för en extra liten effekt!

Ska bli spännande å se hur bra min mamma är på att spara... ;-)
Kram


Midsommarkort

Årets midsommarkort till mamma blev ett blomkrukekort:


Förra årets kort kan ni spana in
här... Har så svårt att titta på gamla saker som jag har gjort då jag är missnöjd med i princip allt - även om jag e nöjd just när jag gör det... Så förmodligen tycker jag att det här blomkrukekortet är jättefult om ett år, men nu tycker jag det är helt ok! :-)

Midsommarafton var helt perfekt med sol, god mat och dans runt stången! Jag har fotat massor så nu när jag har framkallat så blir det lite soliga midsommarlayouter! :-) Idag fortsätter firandet med mera lekar för barnen, å mera god mat...!
Kram


Glad midsommar!

Förra årets midsommar firades så här:

I år är det (än så länge iaf) strålande sol så vi hoppas på att slippa paraplyer i år!
Ha en fantastisk midsommarafton!
Kram


Bara för att...

Bara för att det är så attans roligt att scrappa liksom...
Halv-liftade en layout jag såg i en engelsk scraptidning, å sen öste jag på med massa roliga dekorationer som jag inte använder mig särskilt ofta av, tex chipboard, filtblommor, rickrackband och till sist... vet ni vad som jag har använt som nog inte är använd på säkert fyra år?? En mönstersax!!! Ha ha ha! Jag har sagt det förut å jag säger det igen, man kan aldrig få för mycket scrapsaker för helt plötsligt så har man användning för saker som legat läääänge! :-) Gillar verkligen papprena från Cosmo Cricket åxå - färgglada som bara den!


Här ser ni vad jag använde mönstersaxen till, tycker att det passade hyfsat bra ihop med rick-rack bandet!


En filtblomma från ett bredare självhäftande band, datumet skrev jag på en såna däringa "mapp-tjofräs"... Alltså, som man fäster på en mapp för att lätt kunna se vad som är i... eller ngt... hi hi.Rubriker är alltid svårt tycker jag, framförallt när man gör sådana här layouter som egentligen inte handlar om något särskilt eller är från något specifikt tillfälle... Det fick bli "Glad kille" för det är han faktiskt oftast! Två filtblommor fastsatte med en brad.

Lite favoritmaterial åxå, cracklepaint på ett wellpapp hjärta! Å sen kommer de gamla chipboard dekorationerna till användning, blomman är en gammal hederlig stickers! Tänk vad jag har i gömmorna...

Jag blir iaf alldeles glad av att titta på layouten! :-)
Nu har vi flyttat till sommarstugan så jag har bara lite scrapsaker med mig hit... Eller, lite å lite... Det beror ju på vem man frågar! Ha ha. Men jag har inte med mig allt kan jag ju säga å då måste alla hålla med! :-)

Ps. Gissa vem som skaffat mobilt bredband så bloggen kan uppdateras även från sommarstugan?
Kram


Beställningskort till nyutexaminerad lärare

Här e ett kort
som jag gjort på beställning till en som just blivit lärare:
Det är en påsk-stämpel egentligen men jag tycker den passar lika bra till examen! :-)


Gillar de rivna kanterna å häftklamrarna! :-) Å så lite bling!
Kram


Födelsedagsutlottning

Mysmumlan fyller år den 23:e juni (Grattis!!) å har ett candy i sin blogg, detta kan man vinna:

Nu håller jag tummarna för lite härliga vintage-grejjer! :-)
Kram


Inspirationsalster till Utmaningsbloggen

Här kommer ett till alster som jag gjort som månadens inspiratör åt utmaningsbloggen "månadens utmaning"!
Kortet är taget förra årets midsommarafton, å då var det regn, regn, å regn... Hoppas på bättre väder i år!

Eftersom bilden att inspireras av var en bild på massa blommor så har jag massa blommor på layouten! Den här gången plockade jag fram alla stämplar med blomstermotiv, å sen har jag embossat med blått och rosa! :-)
Lite extra swirls och blommor i form av rubons.


Å så lite journaling längst ner!


Nu har jag bara onsdag kvar att jobba - sen är det semester!!!!!! :-)
Kram


En liten fiskare...

♥ 

…eller åxå inte! Jag e livrädd för fiskar å min son verkar väl inte vara så där jättemycket bättre… Eller, jo för han försökte iaf! Själv kände jag mig stolt som följde med honom på fisketävling förra sommaren då pappan jobbade. Jag vägrade dock sätta på masken så det fick ngn annan göra, å nog sjuttsingen skulle det nappa åxå… suck! Fick hjälp med att ta av fisken åxå! Erik ville själv hålla i fisken för att gå med den till domaren men där tog det stopp – fiskar e ju vassa så Erik stack sig å blev ledsen… Bättre med fiskbullar tycker vi!

 Jag tycker att dessa papper med de härliga dova färgerna från Paper Loft passade så bra in med färgerna i korten. Eriks pepparkaksdräkt (man ska vara utklädd på de här fisketävlingarna…) , kepsen, bryggan och gräset…

Fantastiskt användbara bling-swirlen från Prima! Me löööve! Alfabetet är även det från prima å har gått åt här hemma!

Gjorde en liten grupp av Hydrangenor i nedre hörnet – å längst ner skrev jag lite journaling för hand. Fick ett tips om att börja handskriva mer på layouter då det är roligt för efterlevande att se min handstil – hur snygg eller ful den nu må vara…

Material: 
 Paper Loft – Far out (baksidan) 
Paper Loft – Rocker 
Paper Loft – Satchel Swirl från Prima 
Bokstäver från Prima
Blommor – Hydrangena

—–

Tänk, nu är det faktiskt sommar! Om bara fyra dagar är det midsommarafton! Helt fantastiskt! Hoppas ni alla får en underbar sommar, själv går jag på semester på torsdag! Tjoho!!!

Kram


Ett svartvitt kort till CC:n på SS!

Årets händelse inom scrapvärlden har börjat! :-) Det pågår Cybercrop på Svensk Scrapbooking mellan den 18-27 juni. Totalt 14 utmaningar med massa spännande teman och utmaningar. Igår gjorde jag min första, "Bollen är rund, svart och vit". Reglerna enligt följande: B"ollen är rund, svart och vit och så även ditt alster i denna utmaning! Skapa alltså ett kort eller en LO som är rund i formen och endast svart och vitt. Även foton/eventuellt stämpelmotiv ska vara svartvita. Ingen hudfärg."

Jag gjorde ett litet kort:


Det svarta pappret är det faktiskt "sjörövar-tema" på med bla en döskalle men det var svårt att fota så att det syntes... Stämpeln är från bombshellstamps som jag embossad - med svart såklart! I övrigt en vit blomma, svart å vitt band, vit pärl ribbon-slide och sedan är det vita pärlor samt svarta bling-stenar runt hela kortet!

Nu har jag bara 13 utmaningar kvar! ;-)
Kram


Vinsterna från CC:n hos Country Scrap

Jag hade nästan gett upp hoppet, men till sist så kom de! Vinsterna från Cybercropen hos Country Scrap. Två stycken förpackningar med blommor från Prima! :-) Tack å bock!


Igår hade jag å min kompis Fia världens mysigaste scrap-bröllopsdag! Hon och hennes man Peter hade gjort det fantastiskt bra och hade dukat upp två stora bord framför tv:n å så satt vi och scrappade medan vi fällde några tårar... Så vackert det var! Nästan som när jag gifte mig! ;-)

Blev inte så mycket skapat som jag hoppats på, men lite blev det iaf! Ska ta och fota bara så ska jag visa upp allteftersom!
Kram


Erik ska på kalas igen!

Ännu en kompis till Erik fyller år, idag är det Albin som ska ha kalas! :-) Å det e klart grabben ska ha ett kort!! Detta gjorde jag till en får/får inte utmaning på cyber cropen förra helgen. Man skulle ha ett mönstrat papper, ett stämpel motiv, bling och rubons om jag inte minns fel nu... Alfabetet är mitt senaste i samlingen, nu minns jag inte vad det heter men någonting med registreringsskylt typ så det passade himlans bra till detta kortet! :-) Hoppas Albin blir nöjd! Albins mamma scrappar lite själv fick jag reda på så nu ska jag dra ner henne ordentligt i träsket! Ha ha.


I övrigt är det ju dagen D som i Daniel får prinsessan idag... Jag ska hem till en kompis och vi ska duka upp pysselbordet framför tv:n så vi kan titta på bröllopet och scrappa samtidigt! Det är nämligen CC på både JP Hobby OCH Svensk Scrapbooking så man har ju en del att stå i... ;-)
Kram


Svår skiss hos scraptorget

Min kära gamla dt-kollega Kurrebo håller i månadens utmaning på scraptorget - å den var svår! En skiss som man bara fick göra layouter utifrån - å jag kände det som att det var en typisk kortskiss!! Sommartema skulle det vara åxå, å det kändes inte lika svårt. Tog en bild från vår premiärtur i vår jättelika lyxbåt... Det är prexis att hela familjen får plats i den, ha ha. Jag blev inte alls nöjd med layouten men nu har jag gjort en iaf.... Så här ser skissen ut:

Och så här blev min tolkning:


Lite detaljbilder som vanligt, den här gången lite mindre å klickbara! Omväxling förnöjer... ;-)
   
Mitt gamla Hippie Chick alfabete fick dammas av, mycket länge sen jag använde det! Lite nyare är fjärilarna - senaste trenden inom scrapping just nu! ;-)

Kram


Sommar naglar

Ja håll i er nu - så här söta naglar trodde ni aldrig att ni skulle få se på mig! Ha ha ha. Men visst blev de fina - känns perfekt till midsommar - nu slipper jag ju plocka blommor då jag har dem med mig hela tiden! ;-) Nästa gång blir det tuffare naglar igen...
Tack
Anna!!

Kram


Till en glad pensionär

Idag går svärmors man Kenta i pension! Eller hur är det, han fyller år idag men det kanske inte riktigt är just den dagen som man går i pension? Eller!? Nåja, han fyller ialla fall 65 å självklart ska han ha ett kort! ;-) Han har jobbat som snickare så jag snickrade ihop ett passande kort! (Fyndig man e....)
Kortet är ett av bidragen som jag gjorde i helgens cybercrop hos Scrap och tryck - totalt var jag med i sju (av tio) utmaningar!!

Bakgrundspapper med verktyg på och på spellbindern satte jag fast tre stycken verktyg! Wellpappstjärna med siffor från Websters page - liksom grattis bokstäverna. Lilla skylten med grattis satte jag fast med skruv-brads, passade ju ypperligt bra in i temat! ;-)Ja tänk, pension.... Det är ett par år kvar! Undrar vem, var, när å hur man är då....?
Kram


Städa vardagsrummet...?

Nej, det har inte varit inbrott hemma hos oss... Det är jag - bara jag...
I helgen var det cybercrop hos Scrap och tryck och då blev det så här! Normalt sitter jag ju i mitt lilla krypin under trappen och pysslar men nu började jag med ngt i vardagsrummet medan Erik tittade på tv å sen skulle jag bara hämta ngt litet mera... Å sen skulle jag visst bara hämta... Ja, ni förstår va!? Mannen min förstod dock inte - så i söndags natt var det bara att städa! Croppen slutade 23:59 i söndags å 01:00 hade jag städat klart! Pust! Men attans kul hade jag iaf! Sju av de tio utmaningarna hann jag med att göra så jag e jättenöjd, nu återstår att se om det blev ngn vinst åxå... Ska publicera lite alster allteftersom!

Kram


Tre bebisar!

Tre stycken kollegor till Micke har fått bebisar, å sen är det vår tur - vad gör de egentligen på hans jobb...? ;-)Superduper grattis till alla iaf! :-) Naturligtvis måste kort göras och eftersom vi ska träffa alla tre på en gång idag så ville jag att korten skulle vara hyfsat olika... Först ut är till Måns, å där hittade jag en läcker skiss hos hobbydraken som jag följde! Så här blidde kortet till Måns:

Färglagt med promarkers och polychroms - såå mycket bättre färger än bara promarkers! Måns är först utstansat och sedan embossat. Kronan är en TH-mask och jag använde distresser för att framhäva den.

Nästa kort är till Nils:


Jag älskar ju "Haunted" alfabetet så det använde jag till "Nils".


Jag fortsätter att öva med promarkers, polychroms och mcp-tekniken. Här har jag vågat mig på lite kinder åxå!

Sista kortet är till tjejen i skaran, Tyra. Hittade en skiss hos
Fruarna Lilja som jag inspirerades av, dock med ganska fri tolkning...

Även här använde jag "Haunted" alfabetet! Pappret är Maja design, å nej det är inte rosa - det är lila!!! :-)

Nu ska vi snart åka och träffa bebisarna, och föräldrarna åxå...
Kram


Blingutmaning på Svensk scrapbooking

Så här står det på Svensk scrapbooking om utmaningen med tema bling: "Nu skiner solen och det glittrar i sjö och hav. Och i alla barnens ögon eftersom det snart är sommarlov.. :D

Så temat för månadens utmaning är BLING! :great: Det vill säga, pärlor, droppar, pearlmakers etc. "

Jag gjorde en "JAG" layout med en av bilderna från funphotobox å har haft massa bling!


Löven har massa glitter på sig, en pärlig ribbonring, å så är det ju massa blingigt glitter i det uskurna pappret och det gröna hjärtat..Rubriken är samma blingiga gröna som hjärtat i nederkant...


Swirl i grönt bling gjord på frihand.... Å så mina initialer i pärlor! Nog blingar det alltid!? ;-)


Idag ska solen skina!! Hurra!!!!!!!!
Kram


Årets viktigaste dag...

Min kära morbror fyller år idag - hipp hipp hurra!!!
Han brukar påminna oss övriga i släkten med jämna (täta) mellanrum om hur många dagar det är kvar så gud nåde den som missar hans dag! ;-) I år blev det ett kort med en varg från Bombshell stamps - färglagd med MCP-tekniken! Kortet är även med i en tävling i Bombshells forum!


Kram


Kiss

Igår var det Kiss på Stadion!!! Helt fantastiskt bra!
Mustasch med var för-förband och sedan var Europe förband, det var ett jäkla drag när de spelade "The Final Countdown". Men det var såklart ingenting mot när KISS-gubbarna drog igång! Vilken show! Blixtrar å dunder - eld å fyrverkerier! Papperskonfetti som sprutade ut över publikhavet, Gene Simmons som flög upp i luften och Paul Stanley som flög ut över publiken - gubbarna kan verkligen underhålla! Det var nästan så man glömde bort blåsten och regnet...
Vi hade ståplats och när men e gravid i nästan v 30 och har foglossning så känns det ju sådär... Men... Jag stod väl upp i nästan en timme och sedan lyckades jag faktiskt snacka mig till en kanon sittplats! Vi satt i princip så nära scenen som man kan komma - och hade ingen bakom eller framför så jag kunde verkligen sträcka ut mig! Ibland är det bra att vara gravid! :-)

Första plagget till bebis är inhandlat, å det blidde såklart en KISS-tröja:


Erik fick en Iron Maiden tröja när han föddes - han heter ju Eddie i andranamn efter monstret Eddie i Iron Maiden... Å eftersom den här bebisen ska heta Nikki i andranamn efter basisten Nikki Sixx i Mötley Crüe så är det ju bäst att även fixa en Mötley Crüe tröja åt henom!! :-) Måste ju vara rättvist...

Å jaa - Erik har åxå en Kiss tröja! Å den skulle han naturligtvis ha på sig igår! Han var lite sur över att han inte fick följa med på konserten men vi tog många kort åt honom! ;-)


Till sist men inte minst (jo han är faktiskt minst än så länge...) så har kusin Ebbe åxå en KISS-tröja! Så här cool var han igår på hans mammas kalas:
 
Hi hi.

Nu har jag en del bilder å scrappa!! :-)
Kram


Grattis syster!

Imorgon fyller min LILLEsyster 31 år!! Å jag som bara e 29 liksom... Hrm...
Idag var vi iaf på kalas hemma hos henne för å fira, vi skulle varit ute i en park men vädret ville säg dessvärre inte riktigt! :-( Men det var supertrevligt ändå - god mat blev det åxå!

Årets kort till syster blev så här:


Det är en bild från Crafty Individuals som jag satt innanför och sedan rullat upp pappret så att det syns! Kopparhörnen tycker jag är såå läckra till! :-)


Grattis är embossat med brunt/koppar pulver och sedan har jag nitat så att det ser ut som stygn.Såå.. grattis i förskott då syster - hoppas morgondagen blir bra åxå! Å lite konstigt är det ju att du nu är äldre än din storesyster... ;-)

Kram


Bloggcandy hos Gurkiss

I sista sekund hittade jag denna blogcandy hos Gurkiss!
Hoppas på lite tur!
Kram


Högt upp i det blå...

Hrm...
Ja vad ska man säga...? Dessa korten på mig är tagna 2003 när jag och min kompis Mia var på semester på Åland. Å hur bra är det att klättra upp i ett träd när man är, låt oss säga, inte helt nykter...?

Tänk vad brun och smal jag var då... Nu har jag en jäsande mage å då var den alldeles platt! Får ha dessa bilder som mål efter graviditeten!!

Utstansad guldbård med fiskars stans, guld löv och så klippte jag ut en passande donna från ett Graphic 45 papper!


Använt det läckra haunted alfabeted och stansat ut rubriken i guld - matchar det läckra pappret som har massa guld i sig.


Dold journaling. Sprayade en tag med guldfärg och så ett litet guldband på! Kul att göra en layout "bara för att" - ingen tävling eller "måsten". Bara bli av med två av korten som ligger å väntar på att bli scrappade. Skönt - nu har jag nog bara 5618 kvar... ;-)

Ha en bra fredag! Själv har jag lyxdag med sonen å ska hitta på någe skojsigt! Vi skulle åkt till skansen men eftersom det regnar så lutar det åt Tekniska museét med mormor, moster och kusinerna! :-)

Kram


Ett blomkrukekort till!

Jag gillade verkligen dessa blomkrukekort! Så till min vän Jenny (som ju fyllde år igår!!) gjorde jag ett i "hennes" färger, dvs lila: Jag e verkligen en snäll kompis, hon fick lila förra året åxå!! Kolla in här!  Å apropå det kortet så måste jag ju säga att jag verkligen är otroligt självkritisk!! Tycker att det kortet är hemskt!! :-( Undrar vad jag kommer att tycka om det här kortet om ett år!?


Den här gången gjorde jag inte egna blommor utan använde mig av "köpe"... Dock så har jag såklart gjort om dem! Några stämplade jag swirls på, några körde jag med distress ink på, några chalkade jag å några fick stickles på sig. Å bladen var bruna först så dem sprayade jag med grön glimmer mist! :-)


Lite snål måste jag ju erkänna att jag blir åxå - det gick ju åt 16 blommor och 6 blad till detta kort! Huja mig! Tur att jag fick hemma nya från Wildorchidscraft i måndags, ha ha.
Massa kramar
Maiden


En 6-åring

Hipp hipp hurra! Idag fyller både min kompis Jenny och Eriks kusin Marcus år! Jennys kort väntar jag till imorgon med att visa, om hon tjuvkikar här innan det har landat i hennes låda.... Men Marcus kollar nog inte min blogg så hans visar jag nu! Det är en nästintill "steal-it-all" från min kära dt kollega Malin - spana in hennes läckra kort här! Vi har ju inte alls samma stil när vi skapar - men nog syns det att jag inspirerats av henne!?Två nya tekniker har jag använt åxå! Dels har jag för första gången maskat - dvs satt dit killen ovanpå tunnan. Gick riktigt bra faktiskt, några sneda försök blev det såklart men till slut så! Sen har jag ju börjat använda mig av MCP tekinken med mina promarkers och Polychroms - å jag tycker allt att det går bättre och bättre. Motiven blir så mycket mer levande! Sen att jag lyckades kladda till killens näsa var för att jag hade för bråttom... Men eftersom kortet är till en sexåring som förmodligen kommer slänga det så fort han öppnat paketet så lät jag det vara! :-) Duktigt va!?

Ha en fin dag!
Kram


Två bra att ha kort!

Gjorde två bra-å-ha-kort härom veckan då jag fått önskemål om det till jobbet.
Det första är med Graphic 45 både som bas och som själva motivet, pappret med texten på är från 7 Gypsies och heter Ecriture. Allt är såklart chalkat å sen är det både spets, bling och blomma från Prima!


Nästa kort har även det själva motivet från Graphic 45 - men en lite äldre serie. Det vita pappret med bladen tror jag kommer från paper loft men jag är inte helt säker... Så går det när man gör kort från spillbitshögen! ;-) Bladen är nyinköpta, bandet gammal, blomman gammal och braden en gammal från Panduro!Hoppas ngn behöver ett bra-å-ha-kort snart då...
Kram


Shoppingleverans!

I fredags kom mina nya polychroms och stompfers hem så dem har jag lekt med en del i helgen! Å idag kom post både från Malaysia och England!! :-) Från Malaysia kom de nya personliga stämplarna å de var lika snygga som på bild, är supernöjd!!! Å från England var det leverans från www.wildorchidcrafts.com och det var massa fina saker:Tänk så glad man blir av shopping!! :-) Nu skall här pysslas!
Kram


Tonårskärlek...

Ja alltså… det kallas väl typ tonårskärlek när man är ”kär” i en idol… Det lilla problemet med det är ju bara att jag inte är någon tonåring längre! Men kär… hi hi. Alltså denna mannen! Hans blick får mig att smälta, det är nästan kärlek på riktigt! Å så ska vi inte prata om kroppen, då menar jag inte hur den egentligen ser ut – utan vad som finns på den… Jag äääälskar tatueringar – å det har han många!! Mmmm me like!! Ett ytterligare plus är att han är ihop med en annan idol till mig; Kat Von D – tatuerarbruden från Miami Ink! Coolt par!! Som sagt,  jag borde få kalla mig tonåring! Hi hi. Har iaf gjort en layout om min kärlek till en av mina idoler - Nikki Sixx! Å för er som inte liksom jag är fast i 80-tals träsket när det gäller hårdrock så kan jag berätta att Nikki då är basist i gruppen Mötley Crüe! (Som jag ska se när de spelar på Sonisphere festivalen 7 augusti – jippey!!)

Eftersom jag iaf är lite mer än tonåring så inser jag ju att det bara är i mina drömmar som jag kommer möta denna man – å därför heter layouten just ”In my dreams”…

Rubriken är skriven med mitt favoritalfabet just nu; Haunted. Det har jag fått låna av en kär vän å hon kan ju glömma att hon får tillbaka det…. Uppe i högra hörnan har jag embossat en ”Rock Star” stämpel från Inkadinkado.

Även denna gitarr kommer från samma stämpel set från Inkadinkado – mycket användbart i mina ögon!!

Flera lager av de härliga Graphic 45  papper som jag använt! Gillar verkligen de små ”annonserna” som jag klippt ut – de är baksidan (eller framsidan) av det pappret med paysley mönstret på som jag rivit en bit av och satt in.

Nu är jag riktigt generös och bjuder på en till bild av denna läckra man – jag säger bara ögonen… *dreggel*… Hrm, jo scrapmässigt ja…  Det randiga pappret har inte den ramen på sig som sitter på min layout, den kommer faktiskt från det pappret med ”annonserna” på och som jag först skar ut och satte fast på det randiga – blev riktigt bra tycker jag.  Har sedan använt olika bitar av totalt tre papper – det är ju så bra att båda sidorna är lika häftiga!! Högst uppe i vänstra hörnan sitter en embossad stjärna som även den kommer från stämpel setet från Inkadinkado – jag sa ju att det var mycket användbart!!

Som ni nog har förstått om ni läst så här långt så är jag själv mycket nöjd med layouten – undrar om maken min tycker att det är ok om jag ramar in den och har i sovrummet!? Nää, just det – jag är ju ”vuxen” nu…

Material:
Graphic 45 – On the boardwalk
 Graphic 45 – Dashing & debonair (fram och baksida) 
Graphic 45 – Man about town (fram och baksida)

Det var allt för mig för idag – tänk så kul man kan ha med några Graphic 45 papper… Eller är det fotot som är viktigast för mig just på denna layout tro!?


Inspiratör hos Månadens utmaning!

Jag fick förfrågan för ett tag sedan om jag ville vara inspiratör för utmaningsbloggen Månadens utmaning under juni månad - å det är klart att jag ville! Sicket hedersuppdrag liksom! Juni månads utmaning hos dem är att inspireras av den här bilden:

Min första tanke var midsommar å blommor så därför bestämde jag mig för att göra ett blomkrukekort! Jag har hittat beskrivningen som Cath har gjort för pysseltagen här.

Jag började med att stansa ut en attans massa blommor med mina retrostansar, large och medium. Sen chalkade jag alla, å vek till dem lite innan jag satte ihop dem med en brad i mitten - två små och två stora till varje blomma. Till sist hade jag på lite stickles, koppar och turkost.


Själva "krukan" stämplade jag med en helt fantastiskt snygg stämpel som är alldeles nyinkommen hos Handarbeta, tror faktiskt inte ens att den finns i webbshoppen ännu! :-) Jag blandade ett eget embossingpulver genom att blanda brunt och koppar. Kanten är stansad med treading water och alla kanter är såklart chalkade....


Kortet som man stoppar i krukan har jag stämplat med en somrig stämpel, och en liten blomma - resten får vara tomt så att man kan skriva ett personligt meddelande till mottagaren! Krukan har fått ett band runt sig och sedan har jag satt dit en kopparfjäril - matchar ju sommar temat bra tänkte jag! :-)


Baksidan av kortet, en liten "stödpinne" så att kortet kan stå av sig själv:


Sååå... vill ni se det färdiga kortet nu!?
Tada.........

Visst känns det somrigt!? :-)
Tack till Månadens utmaning som gav mig förtroendet att inspirera hos dem - hoppas någon blev lite inspirerad...
Kram


Att tänja på gränserna lite...

Jo det är ju det jag gör nu, eftersom jag bara "får" blogga om scrapbooking, pyssel, matlagning, hårdrock, naglar och skor... Men... det var ju lite av ett pyssel när Micke monterade ihop våra nya utemöbler!! ;-)
Å visst blev det bra!? Invigda är de åxå då vi satt å åt lunch på framsidan - kanon!

Kram


Färgutmaning hos Grodans.se

Jag gjorde ett "bra-å-ha-kort" som jag skickade in till Grodans.se utmaning där man skulle skapa i rosa, limegrönt å vitt!

Har använt två olika spellbinders, scalloped squares å labels. Doily Lace stansen använde jag på sidorna av papprena och sen gjorde jag en egen blomma med hjälp av mina retropunchar! Allt papper utom basen e från spillbitshögen!! Har varit riktigt duktig å gjort massa kort med papper därifrån på sista tiden! :-)
Kram


Nummer 5

Å så jag längtat efter dessa snyggingar! Har varit lite för snål då de kostar 700:- men då en kompis kompis åkte till USA å erbjöd sig att köpa ett par så tackade jag själklart ja! Under halva priset! Tjoho! Detta är mitt femte par converse, snygga som attans:


Välkomna till familjen! :-)


Roooooosa

I färgswappen på Svensk Scrapbooking var det i maj månad Kamillas tur, å hon har färgen rosa..... Så, det var bara till å göra ett rosa kort! Använde en bombshell stamp å så var jag faktiskt tvungen att köpa lite rosa halvpärlor - den rosa stämpeldynan fick jag låna av Anna! Tack!


Lade ett lager Crackle paint rock candy över å det blir verkligen läckert! Försökte även mig på att maska stämpeln för å kunna använda distressfärg runt henne, men det gick väl sådär.. Nåja, övning ger färdighet!

Kram