Glad Påsk!

Nu är jag påskpyntad!!
Anna har gjort naglar med riktiga fjädrar från pärlhönor på!!! Det blev verkligen superläckert!! :-)



Ser nästan ut som godis!!
Passar på att önska er alla en riktigt Glad Påsk!
Kram


Underbar scrapträff i helgen!

Tusen tack till alla er fantastiska tjejer som var med å gjorde helgen till en oförglömlig upplevelse! Attans vad skoj vi hade! Så många härliga alster som skapades å så mycket tips, idéer å ispiration man har fått! Jag längtar redan till hösten då vi kör igen – ni är väl med igen!?!?

Detta alster gjorde jag på lördagen, helt nya härliga papper i bruna å gröna toner. De är så nya att de inte hunnit läggas in i shoppen ännu, men snart så! Än en gång är det min underbara son som är huvudpersonen på min layout – han är så tacksam att fotografera och det är det den här layouten handlar om! Det gäller att passa på medan han vill – snart är han tonåring och kommer bara sucka åt mig…  

De här läckra löven är åxå sprillans nya i butiken och finns i flera färger – löven som kommer i förpackningen ser alla lite annorlunda å är allt från genomskinliga till tjocka och glittriga! Mycket användbara! Lite liljor, rosor och spets kan man ju inte vara utan heller!

 De bruna bokstäverna med bling på är jätte roliga att jobba med, lätt transparenta så går de att använda överallt! De små minibokstäverna är på gång till butiken – jag älskar dem till lite journaling!

 Bling, bling, bling!!! Kolla in vilka fantastiska swirls som kommit från Prima! Med små rosor på dessutom – det är nästan så att det känns som ”fusk” då de är färdiga att bara dekorera med! Underbart!

 Det var allt för mig idag, nu ska jag kolla på alla bilder som jag tog på träffen – å kanske blir mitt nästa dt-alster med någon av de bilderna…

Ha en underbar vecka!
Massa kramar


Fruarna lilja = beställningskort

Fruarna lilja har en skisstävling som jag hakat på! Å så slog jag två flugor på smällen.... å gjorde ett beställningskort av det - smart va!? Älskar mina nya bomshell stamps så det blev ett kort med en av dem:



Motivet färglagt med promarkers (lite klurigt var det när pappret var blått..) å sen har jag haft 3D-lack å lite stickles på för bättre effekt!


Blommor i metall - ovanpå en blomma i papper som jag stämplat på.

Kortet var förresten till en tjej som fått nytt jobb - hoppas hon gillar kortet!
Kram


Beställningskort till 5-åring

Detta var ett lite skojsigt beställningskort! En kollega till mig hade tittat i min blogg å sett ut det här kortet:
 - å ville ha ett liknande! Hon ville ha de stämplarna, men så skulle det gå i grönt! Sagt å gjort:



Färglagt med promarkers å har även jobbat lite med blendern... Övning ger färdighet...


Primablomma å så en härlig filtdekoration som jag klippt till!

Ha en bra dag - visst e väl våren på G nu!?!?!?
Kram


Äntligen en layout!

Bortsett från mina dt-layouter så var det jättelänge sen jag gjorden en layout. Det har varit så mycket kort på sistone att jag helt enkelt inte hunnit med! Det e ju jätteskoj att jag får så mycket beställningar på kort - men nu var jag verkligen sugen på att bara ösa på å göra en layout!


Fotot på Erik är helt underbart - sen att jag ser lite konstig ut är en annan femma... ;-)


Först cracklepaint å sen 3D-lack.


Så roligt att rota runt i mina gömmor å leta fram massa matchande dekorationer!


Någon som missat att det blev mycket turkos å orange...? ;-)

Massa kramar


Erik 4 år!

Helt otroligt - men igår fyllde min älskade son Erik 4 år!! Tänk vad tiden går fort! Å vad gjorde jag innan jag hade honom liksom, det går ju verkligen inte att tänka mig ett liv innan honom / utan honom! Han är mitt allt!
Dessvärre så firade han sin födelsedag genom att ha 39,6 i feber... Idag skulle vi haft kalas men det blev inställt - eller uppskjutet iaf! Himlans trist! Men presenter från sina föräldrar fick han så klart ändå - å ett kort som hans mamma gjort! Av någon konstig anledning så gillar han rock å döskallar - förstår inte vad han fått det i från.... ;-)
Scraptorget har just nu en tävling med rock ´n roll som tema - å vad passar bättre när det gäller mig!? Här kommer mitt bidrag:






Har färglagt med promarkers å gått loss ordentligt med blendern - tyckte det blev riktigt effektfullt! Ser ut som stentvättade jeans typ...

Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram


Min första bombshell

Förra veckan kom mina nya helt fantastiska bombshell stamps! Jag älskar dem! De är såååå jag! :-) Hela fem kartor köpte jag!! Uj uj.. ;-)
Här kommer mitt första kort som jag gjort med en av stämplarna, det är till Pyzzlis i färgswappen på Svensk scrapbooking!

Jag har färglagt med promarkers å så har jag lagt lite 3D-lack på en del detaljer! :-)
Det blå pappret med blås stämpelmotiv på är en Prima stämpel. Bandet på mitten är i sammet å så lite spets som jag häftade fast med blå häftklamrar. Blå bling uppe i högra hörnan å så två blå blommor åxå - kan ni ana att Pyzzlis färg var blå!? ;-)


Nu är det högtid att börja med sonens födelsedagskort! Han fyller år i morgon....
Kram


Superdupermegaträff!

Om elva dagar smäller det! :-)
Helgen den 27-28 mars är det dags för Handarbetas stora scrapträff för 100 personer!
DU kommer väl?
Läs mer här...
Kram


Embossing

Idag tänkte jag visa hur jag lekt med embossingpulver! Det är verkligen ett effektfullt "verktyg" att använda å lyfta upp detaljer med!

Jag använde två av de nya stämplarna som kommit in i butiken:

Jag stämplade med clear embossingdyna och hade sedan på clear embossingpulver, på den högra rankan har jag inte gått över med embossingpistolen ännu! Visst blir det effektfullt!? På bilden nedanför ser ni hur jag byggt vidare å täckt hela cardstocken med olika stämplar!

Så här blidde resultatet! Det blå pappret har fått röd chalk runt om å det röda papret blå chalk! Matchigt va!? ;-) Runt hela det röda cardstocket ritade jag dit små streck för att rama in alltihopa!

En till stämpel som jag embossade, denna gången med rött embossingpulver med puff - himlans läckert!

Det röda bandet har blå häftklamrar i sig å det blå bandet har röda häftklamrar! ;-) Den röda fjärilen passade ju som klippt å skuret in! Älskar de här små bokstäverna som man kan skriva journalingen med. Dock så gick det åt  en attans massa a:n till denna mening...

Rubriken skrev jag med bokstäver från K&Company som passade in i både färg å mönster!

Material:

Cardstock Bazziill - Red Hot

Floral Findings från Making Memories - fram och baksida

Die-cut stickers från K & Company

Monterad stämpel - Retro circle flower

Monterad stämpel - Elegant botanical

Emboss pulver - Clear

Emboss pulver röd med puff - finns i fysiska butiken

Både det röda bandet och det blå bandet plus massa flera finns i fysiska butiken

Fjärilar finns det några få kvar i fysiska butiken - du som kommer till nästa helgs stora scrapträff har chansen att hinna köpa innan de tar slut! :-) Hoppas vi ses nästa helg - det ska bli så kul!

Glöm inte heller att vara med i skisstävlingen som pågår!

Massa kramar 


Kalasdax

Idag ska Erik på kalas hos sin kompis Enzo så självklart har jag gjort ett kort:



Erik var väldans nöjd så jag hoppas Enzo blir det åxå! :-)

Ha en trevlig helg!
Kram


Två bebis-kort

Det verkar födas barn som aldrig förr! :-)
Det första kortet är till en kompis till mig som fått en Edwin - välkommen till världen! Å det andra är ett betställningskort å där heter flickan Alma!






Å så måste jag ju åxå tillägga att det "bara" är 168 dagar tills min bebis är beräknad titta ut! Å det är en livlig rackare för jag känner hur h*n gör kullebytter å lever om där inne nu! :-)
Kram


Röda korta

Då var det dags för nya naglar igen.
Anna på
Luscious Nails har gjort dem såklart:

Svårt att få till så att den blodröda färgen syns ordentligt - men härligt mörkt blodröda är de...
Snygga va!?
Kram


Skisstävling

Dags för en ny månadstävling hos Handarbeta!

Denna gången blir det en skiss med en liten extra twist! Använd dig utav denna skiss, du får vända å vrida den å tolka den som du vill. Å twisten… INGA blommor!! Använd vilka dekorationer du vill, band, bling, metall, wellpapp, pärlor mm mm. Men alltså inga blommor…
Gå in i Handarbetas inspirationsblogg för tävlingsregler! Ditt bidrag vill vi se senast den sista mars!
Hoppas på att få se många härliga bidrag!

Massa kramar


Ed Hardy...

Ja det märket känner väl alla till!?!? Utom jag då... Jag föll pladask för en väska som jag såg i en affär häromdagen - sååå läcker å sååå jag med döskallar å allt! Lite dyrt med 400:- för en "tygpåse", men jag blev kär å köpte den! När jag kom till kassan sa expediten att det är så svårt att få tag på Ed Hardy varor... Ed vem!?
Var tvungen att erkänna att jag aldrig hade hört talas om märket - å kände mig som en riktig gammal tant! Ha ha ha. Men nu vet jag bättre - har googlat å sett hur mycket läckra kläder som finns! Dessvärre alldeles för dyra - men som sagt väldigt läckra! Å nu kan jag ju iallafall känna mig hipp med min läckra (moderiktiga) väska! ;-)




Visst är den läcker!?!?!?
Kram


Omgjord kista å grodkort

Har ju glömt att visa!!!!
För snart två veckor sedan fyllde Eriks kusin Alma tre år - å hennes pappa lite mer... ;-)
Min kära make fick ju en kista med godis på alla hjärtans dag - men eftersom kommentaren var "hur länge förväntar du dig att jag behåller den där"... Så gjorde jag om den å gav till Alma istället:

Hoppas å tror att hon uppskattar den mer...

Hennes pappa fick ett kort med en av mina nya stämplar från... Hänglar å stänglar? Eller? Är såå dålig på att komma ihåg varifrån saker å ting kommer...
(Tack vare Mella som svarade på min fråga i ett forum på Svensk Scrapbooking så vet jag nu att det är en Hänglar stämpel - en gammal sådan tydligen... Men ny för mig! ;-) Tack för hjälpen!)




Två olika sorters primablommor.


Grodan är färglagd med promarkers å sitter ovanför en av mina nya spellbinders! (Köpte visst sju stycken olika från USA nyligen... ooops!)

Ha en bra dag!
Kram


I fablernas värld

De nya papprena från 7 gypsies är så fina att man nästan inte vill "förstöra" dem med fotografier! ;-) Som bas har jag här faktiskt använt baksidan av ett pappret som heter Diagram- är det inte fantastiskt!? En hel sagovärld med karta å allt! Tyckte bilderna på min son då han sitter i sin fåtölj å läser en bok passade bra till temat!

Jag gillar verkligen primas Pearl center som man ka sätta i mitten av blommorna - blir såå läckert! För att få blommorna lite plattare så det skulle bli lättare att sätta fast pärlorna pillade jag bort stjälkarna å "knapparna" i mitten av hydrangeorna. (ståndare å pistill eller hur var det? hi hi)

Längst nere i högra hörnan satte jag en snygg metal label holder från Making Memory i en härligt glittrig brun färg som jag kanske ska sätta in datumet i? 

Bokstäverna till rubriken "I Fablernas Värld"  är Primas alfabete som har en lite "tygaktig" känsla.


Spetsen Floral från Prima
 har jag nitat fast med häftapparaten lite lagom slarvigt sådär... ;-)

Material:

Diagram från 7 gypsies (baksida)
Ecriture från 7 gypsies  (fram och baksida)
Prima bokstäver
Prima spets
Hydrangeor från Prima 
Prima pearl center

Det var allt för mig idag, hoppas att vi ses snart igen!

Massa kramar från