Min kärlek

Alltså... jag VET att jag inte är opartisk på något sätt å jag VET (eller hoppas iaf) att alla känner likadant inför sina barn. Å jag VET att jag sagt det förut... Men, igen - jag måste bara säga: Min son är BÄST!! Jag skulle kunna göra tusen layouter på honom där alla hade titeln, min kärlek, mitt hjärta, min älskling osv... För jag känner en sån otrolig kärlek när jag tittar på honom, eller när jag tänker på honom... Och jag tycker ju självklart åxå att han e världens vackraste barn... Titta bara på den här bilden, snacka om KÄRLEK!!!

Scrap-Perra har en skissutmaning som jag har gjort den här layouten efter.Jag gjorde en egen mask genom att klippa ut ett hjärta i ett vanligt papper, sen lade jag "hålet" av hjärtat på det ljusgula pappret och så gick jag över med distressfärg så att hjärtat framträdde. Jag gillar verkligen de här papprena med struktur som framträder så bra med distress färger på!


Rubriken är skriven med vinylthickers och så lite journaling och en fjäril - färdigt!
Mamma älskar dig Erik!!!

Kram


Thea 4

Mera kalas! Eriks kompis Thea fyllde 4 år, å då måste hon ju såklart få ett kort!Bokstäverna har fått ett lager 3D-lack över sig.

Stäpeln är färglagd med promarkers å sitter på olika storlekar av en spellbinder label.

Visst blir man lite sugen på lek på stranden!? ;-)
Kram


Rolig fotosida

Jag har hittat en sida som heter funphotobox där man kan göra massa roliga saker med sina bilder. Eller vad sägs om den här sidan första sidan: 


Eller dessa läckra:
Det finns även en hel del fina som inte har reklamtexten skriven på fotot, men dessa visar jag inte nu utan sparar till senare tillfälle! Har skrivit ut en del bilder som kommer scrappas så småningom... ;-)
Kram


Färgutmaning till svärmor

Scraptorget hade en färgutmaning i lila-grönt å brunt där jag deltog med detta morsdagskort till svärmor:


Stämpeln är en gammal Hänglar som jag köpte för flera år sedan - å aldrig har använt förut! Men jag hade monterat den på EZ-foam iaf! Hi hi. Färglagt med promarkers å jobbat lite med blendern åxå - riktigt roligt faktiskt! Bladen i blomlådan fick lite 3d-lack på sig å blombladen nere vid blomman fick 3d-lack som ska föreställa daggdroppar... Den bruna blomman var vit men sprayades med glimmermist! Me lööööve! :-)

Många spellbinders fick jag användning för här åxå! Dels så har jag ju själva motivet på en oval spellis, sen sitter den på en scalloped oval spellis - och... Mitt senaste inköpt i spellbinders väg; tagen uppe till höger som jag sedan stämplat text på! :-)

Det var mitt fjärde morsdags kort - undrar om jag själv får något...?
Kram


Lila enligt önskemål!

Min mor önskade sig visst ett lila kort... Så vad gör man inte när det är morsdag på intågande!? Ett lila morsdagskort såklart! Scraphuset hade en skissutmaning som såg ut så här:Skissutmaning maj 2010
Å så här blidde min tolkning:Samma hängel-stämpel som till svärmors kort - nu har jag ju snart slitit ut den... ;-) I övrigt så är det Maja Design papper, å så har jag använt två olika spellbinders: labels large och tagen. Texten är "banana split" och har fått ett lager 3d-lack på sig. Den stora lila blomman var först vit - men den färgade jag in med distress ink så den matchade in i det lila temat! En jättebrad i mitten åxå - lila.....

Nu har min mor fått sin önskan uppfylld, undrar om jag får det...?
Kram


Nya stämplar "handgjort av"...

Kolla vad som är på väg hem till mig! Nya stämplar till baksidan av kort etc. Jag beställde dessa via ebay och en kvinna som heter Chris, hon säljer stämplar via www.MyCustomStamps.com. Visst ser det otroligt proffsigt ut!? Hoppas de är lika fina i verkligheten!


Kram


Sabaton, Kiss & Sonisphere

Ett av mina favoritband - Sabaton - har släppt en ny skiva; Coat of arms!

Ni kan tänka er att den går varm här hemma - kanonbra!!! På lördag har de releaseparty och spelar i Falun; Rockstad Falun! Å så spelar det på Sweden Rock den 10:e juni i Sölvesborg... Vore ju riktigt skojsigt att se men...

Jag får hålla mig tills det först är dags för Kiss på stadion den 12 juni!

Kiss grundades 1973 i New York och bandet består idag av Paul Stanley, Gene Simmons, Tommy Thayer och Eric Singer. Debutalbumet hette Kiss och gavs ut 1974, deras nittonde studioalbum "Sonic Boom" gavs ut oktober 2009 och var det första på 11 år. Konserten Sonic Boom är en sminkad konset! :-)

 Å till sist men inte minst så är det ju Sonisphere Festivalen den 7:e augusti! :-) Kan knappt fatta att jag ska få se mina största Idoler IRON MAIDEN och MÖTLEY CRÜE på samma dag!!!!


Å apropå Sonpishpere: nu står det klart att Sveriges mest populära tradmetalkrigare Hammerfall stiger in i stället för Heaven & Hell. Jag älskar Hammerfall så jag e jätteglad!! :-) Evenemanget är slutsålt, med 45 000 biljetter är Sonisphere därmed Sveriges största musikfestival. 

Fatta - 45 000 biljetter sålda! Å jag å Micke ska dit!!! Fasiken vad skoj det ska bli! Jag längtar inte alls... Sen att det bara är drygt tre veckor kvar till förlossningen då... hmm... Hoppas bebis stannar kvar där inne å rockar loss ordentligt! :-)

Kram


Mera Kolmården

Här e en som håller vad hon lovar! Jag skrev ju igår att jag skulle se till att scrappa mer av Kolmården-bilderna - å gissa vad jag gjorde? Jepp, scrappade två bilder från Komården 2009! Det var sjävlaste Bamse som busade med Erik och tog hans keps å gömde den bakom ryggen - ett roligt minne att scrappa! Papper & sånt hade en läcker skissutmaning som slutar idag så jag hann prexis göra ett bidrag med inspiration från den skissen:

Alla papper kommer från min mappvagn som är fullsmockad med papper som jag köpt på mig under åren... Bäst å rensa lite där och inte bara använda det nyaste! Letade efter färger som matchade Bamses färger bra och lyckades väl ganska bra med det bruna! Den runda cirkeln fick sig en omgång med brun glimmermist, liksom spetsbandet!

Texten "bus" är skriven med bruna filt thickers och "bamse" med stickers från doodlebug.


Underbar filtranka från prima. Knapparna kommer faktiskt från ett gammalt Creative Club kit!


Nyckelhål från Tim Holtz, superläckert! Å så den glimmermist sprayade spetsen som jag nitade fast.


Journaling, tag, ticket å en "wordstickers" från Tim Holtz. Å så Bamse... Jag hade faktiskt en sådan tur att jag hittade det där Bamse huvudet igår av en slump! Erik fick den med senaste numret av Bamse tidningen, men det var en pin och baksidan har lossnat = trasigt = mamman får scrappa med det! Tycker jag iaf... Bäst å inte visa Erik! ;-)


Lekte lite med tagen; först färgade jag in den med olika nyanser av distressink, sen stämplade jag swirls och till sist hade jag utee över! Blir himlans läckert tycker jag!

Nu får jag se när det blir fler Kolmården bilder scrappade nästa gång... Jag har flera tusen kort från alla möjliga tillfällen som ligger och väntar, kommer ju aldrig ikapp eftersom jag fotar så mycket! :-)

Kram


R.I.P James Dio

R.I.P – Ronnie James Dio
En legend och en av de allra största rösterna i rockvärlden förlorade  den 16 Maj sin kamp mot cancern. Ronnie James Dio blev 67 år gammal & lämnar efter sig en skatt med odödliga hits, en av de mest kända låtarna är "Holy Diver".  James var senast sångare i bandet "Heaven & Hell" och skulle ha uppträtt på Sonisphere festivalen i sommar... :-(

Kram


Skiss med klös!

Hittade en skissutmaning hos Scrapidoo som jag gjorde ett bidrag till. Skissen var ganska "kantig" å det blev visst min layout åxå:

Det är helt otroligt att det snart är ett helt år sedan vi var på Kolmården - å denna lo är den första jag gör med bilder därifrån!! Finns ju en hel del fler kan jag säga....

Riktigt häftiga djur de där kissekatterna! ;-)

På layouten har jag använt en ny leksak - en stämpelrulle... Eller vad det nu heter... Så här ser den ut:
 
Fast med ett annat motiv då... Man rullar den i stämpeldynan och sedan över pappret! Skojsigt värre! ;-)
I övrigt så har jag använt metallhörn, metallfjäril, primablommor, min nya fiskars spetspunch och sugarcoated bokstäver!

Ska försöka se till att lite fler av alla Kolmårdenfoton blir scrappade tror jag minsann....
Kram


Mega candy

Är ju tvungen att vara med i detta superduper Mega candy hos "Passion for craft by Debbie". Jag är just nu nummer 1481 så chansen att vinna är ju... sådär! Men vad sjutton - hoppet är det sista som överger en!!!

Kram


Rock

Månadens skissutmaning på Svensk Scrapbooking ser ut så här:
Image

Å så här blidde min tolkning, skissen var så somrig å härlig å det tog jag fasta vid när jag gjorde min layout!

Det är jag, Erik å hans kusin Alma som myser samt tränar på "hårdrocks-tecknet"... Alma e minsann en liten rockerbrud hon med! ;-) Får se till att umgås lite mer med moster å kusin Erik så blir det nog riktigt bra!


Läckra bokstäver i växande storlek...


Det blev ett attans avlångt foto här.. Hi hi. De röda blommorna är faktiskt tyg! Å de gula knapparna är faktiskt knappar... Ha ha ha.


Här satte jag vanliga stickers ovanpå blommorna - fick klistra ordentligt men tillslut så fäste det!

Usch, regn idag... Trist... Nu ska jag lämna lill-hulliganen på dagis!
Kram


Busenkelt!

Ja ibland är det verkligen busenkelt! Har nog aaaaldrig gjort en så otroligt enkel layout förut! Men eftersom pappret från Papir Loft faktiskt verkligen e ”färdigt” så ville jag inte förstöra det genom att dutta dit någe extra! Jag har helt enkelt bara ”fyllt i”: 

Det passade alldeles utmärkt att vi hade familjen på middag igår, mannen har nämligen nyligen fyllt år. Både mina föräldrar å mannens föräldrar fick hjälpa till att fylla i släktträdet – å nu har vi koll på alla! Vissa frågetecken var det såklart kring när vissa gifte sig å när andra var födda – men till slut så!

Erik vägrade låta sig fotograferas ”normalt” inför detta släktträd – så det fick bli ett litet annorlunda familjefoto…                                            
Himlans roligt tyckte jag att det var att se var våra far- å morföräldrar kommer ifrån! Erik kan allt kalla sig en äkta Stockholmare som har både föräldrar å mor- å farföräldrar från Stockholm. Men sen sprider det sig lite! Extra coolt att Eriks farmors mor är född i New York!!

Material:
Paper Loft – Family Tree

Som sagt – en mycket enkel layout (om man ens får kalla det layout när man bara fyller i….?) Men det var verkligen roligt att göra, alla fick tänka efter ordentligt å det är ju väldans roligt att ha för Erik sen – koll på släkten liksom!! Se nu till å skaffa er ett sådant här papper – det blir en rolig stund då ni ska ta reda på alla uppgifterna, och sedan ett roligt minne att spara!

Ha det bäst!
Kram


Morsdagskort med Graphic 45

Om ni nu skulle ha missat det – så har ni verkligen missat något… Graphic 45:s papper e heeeelt fantastiska!

Med en dryg vecka kvar till morsdag så tänkte jag bjuda på ett morsdagskort med hjälp av fram- och baksida av pappret  Bathing beauties - superduper läckert!!

Motivet har jag målat med crackle paint rock candy – me lööööve! Liksom jag älskar glimmer mist som jag sprayade blommorna med! De var rosa först men det syns inte nu, hi hi! Under har jag pillat in lite löv som jag stansat ut med min Martha Stewart punch.

Bortsett från att det tar lite tid för crackle paint å glimmer mist att torka – så är det ett superenkelt å snabbt kort! Stansade ut bokstäverna å pluttade lite med pearlmaker – som dock på de flesta ställen denna gång valde att rinna ut men det var bara för att jag var för ivrig å inte lät blommorna torka ordentligt innan jag började dutta… Nåja….

Kortet står nu i den fysiska butiken för den som vill titta närmare! 

Material:

Cardstock
Graphic 45 Bathing beauties 
7 Gypsies – Ecriture  (baksida)
Crackle paint – Rock Candy 
Hydrangea 
Pearlmaker 
Martha Stewart Rose Leaf punch

Det var allt från mig för idag – men titta gärna tillbaka på måndag då jag ska blogga igen! Då en superduper enkel layout som man bara ”måste ha”…..

Ha en fantastisk helg!
Kram


Bra dag å fylla år?

Den 21:a maj verkar vara en bra dag å fylla år! Jag känner faktiskt FEM personer som fyller år idag! Det är min man som fyller 35, min styvsyster Marina som fyller 31, min kompis Maries kille som fyller 37, Eriks bästa kompis Wilmer som fyller 4 å min kompis Sabinas son Leo som fyller 3! Grattis allihopa! :-)

Men det är faktiskt bara en av dessa fyra som får ett kort! Å det är inte min man! Han uppskattar dem helt enkelt inte! Å Marina , Jonas å Leo träffar jag inte - men däremot så ska Erik på kalas hos Wilmer på söndag - alltså är det Wilmer som får ett kort!

Utmaningsbloggens månadsutmaning för maj är med "djur" tema. Man fick göra ett valfritt alster men det skulle finnas med minst ett djur! Så här blev min tolkning. Snabbscrap (40 minuter!!) å dessutom nästan gratis kan jag tillägga! Allt material kommer från min "skräphög", utom cardstocket då... Bra jobbat va!?
Björnen är en bosskut som jag köpte i min tidiga scrapperiod då jag fortfarande handlade massa konstigheter på tradera... Men se, den som spar den har - nu kom den ju till användning! :-) Det ljusblå pappret har jag kört genom en embossingfolder, blir snyggt! Både det ljusblå pappret å det mörkare blå som sitter bakom har jag punchat ut i mina jättestansar! :-) Det bruna fyrkantiga bandet bakom är i filt.

Nu blir det kalas hela helgen!
Kram


Morsdagskort av skräp...

Ytterligare ett alster från Morkarlaträffen! Det var en superduper rolig utmaning där man fick gå å hämta "skräp" från ett bord - å sen lägga dit lika mycket eget "skräp"... Alltså, jag hämtade dessa papper, blommor, brads å band - å så la jag dit lika många papper å dekosar som ngn annan sen använde till sitt utmaningsalster! Smart då man faktiskt har en hel del "skräp" liggandes... ;-)Man fick använda egna stämplar, färger mm. Stämpeln lånade jag av 
Johanna och det glittriga embossingpulvret av Suss - tack så mycket!

Så här byggde jag upp blomman av flera lager.


Själva motivet - kvinnan här - hade jag själv i mina gömmor! :-)
Det var allt för idag!
Kram


Glitternaglar

Igår var det dags igen. De svarta döskalle-naglarna försvann till förmån för dessa lite mer glittriga!Mannen hade önskat dem korta å så här korta har jag inte haft på länge... Känns nästan konstigt! ;-) Men läckra är de i alla fall!
Kram


Beställningskort i lila å bling

Fick en beställning på ett kort som skulle gå i lila, ha bling på sig, å texten "Agneta" - i övrigt fria händer. Då jag även fick informationen om att det var till en blivande pensionär så tycker jag att mitt stämpelval passade extra bra! :-) Jag tycker ju att det är så roligt att jobba med utmaningar och skisser så jag letade efter en lämplig skiss å hittade en hos Fruarna Lilja som jag har använt mig av.
Stämpelmotivet är embossat med ett grått Ranger pulver som är lite grövre. Jag har stämplat ovanpå en spellbinder som jag gillar mycket.


Texten är utstansad med cuttlebug och därefter har den fått ett lacker crackle accent över sig - det är som små sprickor liksom, svårt att fota.... Markerade med penna runt för att lyfta fram texten bättre.


Bladen är utstansade med en Martha Stewart punch å därefter challkade i kanterna. Rosorna har fått lite stickles på sig å sedan har jag satt grå halvpärlor lite här och där. Det mörkare lila cardstocket har jag gett en bård med mitt senaste inköp, en fiskars stans som ger en vacker spets! På den har jag kluttat lite pearlmaker i silverfärg - å jag fick faktiskt till pärlor den här gången! :-)

Nog är det lila å blingigt iaf - å Agneta står det ju åxå så jag hoppas beställaren blir nöjd!
Å om inte annat så håller jag tummarna att jag vinner i Fruarna Liljas tävling!

Kram


Ett tävlingskit är ju ett tävlingskit...

På morkarla träffen i lördags så hade jag köpt ett tävlingskit - det är så himlans roligt när man får ett ihopplockat kit med papper å dekorationer som man inte valt själv. Och valt själv e just vad jag inte hade gjort... Hi hi... Kan ni gissa färgen!? Jepp, rosa... Men, det är bara att hugga tag i grejjerna å skapa:

Det är Erik å Ida som bakar tigerkaka... Eller iaf slickar i sig av smeten! ;-)


Lika bra att ösa på med alla bradsen, och de flesta av blommorna som var med i kittet - hade på lite stickles åxå för mera bling. Rullade upp kanten på det rosa pappret så man ser lite av den läckra baksidan åxå.


Ett av mina alfabet, hmm... det här heter? Aquarius tror jag å kommer från Quickcuts.


Använde organzabanden i nedre kanten å satte lite halvpärlor på dem.
Ovanför organzabanden skymtar en tag med journaling på som jag stoppat in under det rosa pappret.

Å gissa vad - det var denna layouten som gav mig en BIA! (eller rättare sagt Anna då eftersom jag gav den till henne, hi hi)

Kram


En liten djävul...

Jag älskar den här djävuls-filuren! :-) Visst blir man busigt glad av den?


  
Lite klickbara detaljbilder! Har haft stickles på blommorna å lite 3D-lack på filuren! :-)

Kram


Fantastisk scrapträff och DT-layout för Handarbeta

I lördags var jag och min vän Anna på en fantastisk scrapträff - Morkarla träffen! Det var verkligen en av de bättre träffarna jag har varit på och jag ser redan fram emot nästa år! Fantastisk mat, trevligt folk och jätteroliga tävlingar! Jag deltog i tre tävlingar och hade faktiskt turen att vinna en! På lottning - men ändå! Å priset var helt fantastiskt - en BIA!! :-) Iof så vann jag en BIA för nästan ett år sedan på en annan träff men det var himlans kul ändå - å ännu roligare för Anna eftersom hon fick min vinst! Tusen tack till Jessika/Tussan för en fantastiskt välorganiserad träff!

Nu tänkte jag visa vad jag just publicerat i Handarbetas inspirationsblogg:

Detta foto på mig och min syster är ifrån när vi var på "The Studio" och tog lite fotografier. Vi var ju tvungna att ha ett som illustrerar vem som bestämmer liksom... hi hi. Visst ser min kära lillesyster ut att ha respekt för mig... ;-)

Min tanke med denna layout var att  köra ett litet annorlunda upplägg, inte mitt vanliga rivna, chalkade papper. Istället har jag valt att göra en ganska rak och stilren layout - men bröt av lite genom att ha cracklepaint på welllpapp som fotomatta! På fotomattan och även lite över fotot satte jag dit en just the edge fjärilsbård som matchade perfekt i färgerna. Just denna turkosa är slut i butiken men det finns läckra både mörkgröna och bruna som dessutom är på REA just nu! :-)

Jag ville inte ha så mycket dekorationer på denna layout utan ville mer lyfta fram de läckra papprena från Graphic 45 samt ha fokus på bilden. Men lite av de nya härliga Prima blommorna i högra hörnan samt några blingstenar på bokstäverna fick det iaf bli! :-) Jag har även satt dit ett band som markerar gränserna mellan de två olika papprena! I den fysiska butiken finns en hel korg med massa olika band som man kan frossa i för endast 10:- styck! :-)

Å apropå bokstäverna - en liten fågel har viskat i mitt öra att det är på väg massa läckra alfabet dies in till butiken! Gissa vem som kommer stå först i kön!? ;-)

Material

Graphic 45 - Malt shop 
Graphic 45 - She sells seashells (baksida) 
Blingstenar från Prima 
Cracklepaint - picked fence

Ha en fantastisk dag!
Kram


50 beställningskort

Ja alltså... inte 50 stycken beställningskort, utan ett beställningskort till en som fyller 50!

Jag gillar verkligen den där spetsbården... Vill ha!! (Jag gjorde några spetsar när jag var på träff sist, hi hi - tack igen Jenny!) I övrigt är det Maja design papper, primablommor å stämpeln är en... Hmm.. Nä, nu har jag hjärnsläpp... Jenny... ? Sarah Kay är det!! Tack för hjälpen! :-)
Nu ska jag iväg på scrapträff hela dagen! Morkala träffen 09-24!! Tjoho!!
Kram


E4

Den här layouten gjorde jag för ett tag sen - ett så busigt kort på min älskade son från påsken.  Han själv hjälpte till att välja rubrik! Jag hade thickers i filt som jag ville använda men det fanns inte till "Erik" som sonen ville att det skulle stå. Han kom med den självklara lösningen: E4! Jag heter ju Erik och är 4 år sa han! Hi hi, klockrent! :-)

Här kommer lite klickbara detaljbilder för den som vill...

   

Kram


Grönt är skönt

I färgswappen på Svenskscrapbooking var det grönt på schemat i april! Jag har skickat iväg en liten present med gröna saker som Anita hade önskat sig - å så gjorde jag ett grönt kort:Kärleken till mina bomshell stamps håller i sig! :-)
Lite stickles på blommorna å 3D-lack på körsbäret samt blomman i hennes hår. Å gröna pearlmaker i hörnan av spellbindern - som faktiskt blev pärlor!! Har nog 7-8 olika färger av pearlmaker men alla blir toppiga! :-( Här har jag dock lånat av Fia å då blev det snygga pärlor! Hmm...

Kram


Skofetischister

Äntligen!
Har inte köpt skor på jag vet inte huuur länge! Så då passade jag på att köpa tre på en gång! :-) Jag säger bara - Tradera! Tradera is the shit liksom! Jag har köpt tre par skor för totalt 123 kronor - inklusive frakt! Å skorna är så gott som nya - det har varit provskor i butik! Inte ens mannen kan säga att de är lika den här gången iaf - tre helt olika par skor:

Svarta skinnslipin från Ecco!


Svarta somriga tygskor.


Lila coola partydojjer!


Sa jag att de var LILA!? :-)


Sonen gillar skor han med å trippade runt i de lila - han ville även visa sina nya tatueringar....

Hur tuff e han inte liksom? Ha ha ha.
Igår invigde jag de svarta somriga tygskorna å idag har jag Eccopjucken till jobbet! Bara partyskorna kvar att inviga - superlämpliga skor när man e gravid... Ja ja, ska man vara fin så... ;-)
Kram


Liftat Cath

Pysseltagens månadsutmaning för april var att lifta ett alster som någon av tjejerna ur designteamet gjort. Man skulle även välja en teknik som man fastnade för och beskriva vad och varför. (Och ja, jag skickade in kortet i tid - men eftersom min mamma firades först idag så kunde jag ju inte blogga det förrän nu!)
Jag hittade ett jättefint kort som min kära vän Cath gjort:

Det som jag föll för mest var att hon använt BIA:n till att stansa hålen som bandet går igenom - supersmart och läckert tycker jag! Mitt kort blev inte lika gulligt som Cath´s men det var det väl ingen som väntade sig heller... Jag gjorde ett födelsedagskort till min mamma och eftersom hon är häftig så blev det ett häftigt kort:

Jag limmade fast det rosa pappret som det står "mamma" på i massa olika språk på en bit kartong, å sen körde jag det genom BIA:n! Svart sidenband igenom - coolt! Svart självhäftande spets bakom, två olika storlekar av en spellbinders label som jag sedan stämplade en Tim Holtz stämpel på som jag embossade med svart pulver.

I hörnan byggde jag upp massa blommor och löv - löven stansade jag liksom Cath ut med en Martha Stewart punch. Eftersom jag inte hade några rosa rosor så sprayade jag de vita jag hade med en rosaaktig glimmer mist. Både de svarta rosorna och löven samt de rosa rosorna har fått svart stickles på sig! De svarta pluttarna här och där är halvpärlor!

Så grattis min coola morsa! :-)

Kram


Vilken ära!

Anna/Morfen på Svensk Scrapbooking frågade om jag ville bli månadens medlem i maj - klart att jag ville! Så på framsidan där finns nu både intervju med mig å lite bilder! Känner mig så hedrad - värsta kändisen liksom! Hi hi