Vuxenpoäng!

Efter att ha haft på mig mina scholl sandaler hela sommaren var det verkligen dags att köpa nya skor! Jag har kommit igång lite med promenader nu och hade (faktiskt) inga bra skor! Jag har haft på mig mina joggingskor när vi varit ute å gått men de knarrar så otroligt mycket att maken min knappt vill gå bredvid mig... Å han förstår naturligtvis inte alls varför jag inte kan gå i några av mina andra skor som jag har i garderoberna... Men... Det är skillnad på skor och skor liksom! Jag har tex fem par converse basketkängor men de kan man ju inte gå långt i - alltså gå på riktigt! De är ju helt platta å ger inget stöd för foten alls! De är grymt snygga å coola å funkar en vanlig dag - men inte att gå långpromenader i! Så det så! Dagens inköp blev således ett par fotriktiga skor - ett par Ecco! Tror aldrig jag haft ett par Ecco förut men jag hoppas att dessa kommer bli bra:

Visst är det väl vuxenpoäng? Att köpa ett par bekväma å praktiska skor - inte bara snygga... ;-) Dock så lovar jag att jag kommer att få skavsår ändå - någon som vågar sätta emot!?

Kram


Kommentarer
Postat av: Lisaw

Jag är helt på din sida, var sko har sitt syfte... Själv köpte jag ett par fotriktiga skor av märket Viking, som jag får jätteont i vristerna av, hum hum, men vuxenpoäng var det i alla fall ;-)

2010-09-27 @ 17:04:37
Postat av: onkis

Dom ser super sköna ut.

Hoppas du slipper skavsår.

Postat av: Maria

Sånna har jag! De är jättesköna! Men mina har gått sönder i sidan så klart. Mina breda fötter... Men de kommer säkert va kanon för dig!

2010-09-27 @ 20:16:45
URL: http://mammamary.blogg.se/
Postat av: Emelie

Definitivt vuxenpoäng ;P

2010-09-27 @ 20:43:25
URL: http://sunkish.blogg.se/
Postat av: ScrapMyran

Det är verkligen vuxenpoäng! Gjorde samma sak för något år sen, jag brukar också knata omkring i cola, supersnygga och obekväma converse =) Men å andra sidan så är ju det viktigaste att man är cool =)

2010-09-27 @ 21:58:13
URL: http://httpp://scrapmyran.blogspot.com
Postat av: Cath.

Såna har jag med! Och joo, det är helt klart vuxenpoäng, men jösses vad jag skulle lida utan mina ecco, jag promenerar ju till och från jobbet och det är en bra bit, de är såå sköna och jag fick då inte skoskav, hoppas du slipper också! Kramar!

2010-09-28 @ 11:13:01
URL: http://cathspyssel.blogspot.com
Postat av: Wildärtan

Ecco är så skönt! Hoppas de funkar bra för dig:-)

2010-09-28 @ 12:36:15
URL: http://wilderth.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback