OMG

Här kommer det andra bidraget jag gjorde under cybercropen, efter en skiss av Jenny:

Mycket detaljer att titta närmare på, vassegoda:

    
  
Det är cracklepaint, punchinella brads, pärlor, rubons, diecuts, photocorners, sidenband, charm och bling-bling! :-) Och självklart "edgade" och "chalkade" kanter! (Vad säger du nu då mamma! Hi hi)

Första bidraget till CC

Jepp, här kommer mitt första bidrag - ett kort efter en skiss av Kamilla:
Image


Det är ett kort till en vän till mig som just fått barn - å eftersom jag e lite speciell (ja bara lite...) så vill jag inte att det ska synas om det är en dotter eller son på färgvalet på kortet! Kan ni gissa? Jag ska byta ut "Du" mot namnet på barnet innan jag ger bort det....

Nu är det dags för bingo på SS! :-) Å imorgon ska jag på scrapträff - perfekt väder för det.... Ha ha ha

Placerings-"kort" och midsommarkort

Det pågår ju CC på SS för fullt, men jag har inte lyckats åstadkomma ett enda bidrag ännu... Alla dessa måsten... Men ikväll tänkte jag smita ner under trappen en stund! Så länge bjuder jag på helgens pyssel:

Höll på att få dån-dimpen då min mamma kom till mig med ett gäng klädnypor och bad mig fixa placeringskort till midsommarafton - 30 minuter innan gästerna skulle komma!!!!! ahahahahah liksom!! Känner hon inte mig alls??? Prestationsångest å panik!!!! Men med facit i hand så var det nog helt rätt, hade jag fått längre tid på mig så hade jag nog bara överarbetat uppgiften! Dessa gick supersnabbt att göra - å blev ju rätt ok...




Jag gjorde även ett litet glad midsommarkort till min mamma, det gjorde jag dock kvällen innan! Liiite framförhållning iaf! :-) En spännande vikning med knyt-öppning...



Jag gillar verkligen filuren!! :-)


Uppbyggd blomma med chalk och stickles. Har även gjort lite stickles-swirls! Å använt edgescraper å chalk igen...


Lite suddigt men detta är alltså insidan...

Nu ska jag ner i källaren, hej så länge! :-)

En award!

Tack så mycket tlll gulliga Sophia! :-)
Jag har fått en award av henne som gör mig glad och stolt! Den säger ju att det finns något i min blogg som andra gillar. Både att läsa och att få kika på.

Såå, det är med glädje och stolthet som jag tar emot denna award som Angelica/Dolliver designat själv!
 


Fortsättningen på min rosa period....

Varannan måndag är "min" måndag för handarbetas design team! Här kommer mitt bidrag denna gång: (direkt kopierad från handarbetas inspirarionsblogg!)

Ja det var liksom lika bra att köra på när jag ändå var inne i min "rosa period"! ;-) Eftersom jag fick så mycket fina saker i rosa så räckte det till ett alster till - och då min älskade lillesyster fyllde 30 så gjorde jag en tavla till henne. Och hon e till skillnad från mig en riktig prinsessa!

Jag började med att måla en canvas tavla med rosa akrylfärg, sen tog jag lila akrylfärg å doppade "bubbelplast" i den och duttade över tavlan! Sedan började jag bygga upp min lo prexis som vanligt:

En grungeboard som jag målat med akrylfärg, cracklepaint och till sist chalk runt om.


Spetsen är även den målad med rosa akrylfärg, liksom bokstaven M. Bägge fick sig en omgång med chalkdynan! Bakom skymtar lite virkad spets, puncinella och en underbar bling-swirl!

Här syns blingswirlen bättre - jag stansade även ut en swirl med cuttlebugen som fick sitta bakom för att förstärka - det lyfter även upp pappret med swirlen tycker jag!

Här är det färdiga resultatet:

Den superduper stora härliga blomman tyckte jag först var svår - men på ett 3d-alster som detta passade den perfekt! Hoppas syster blir nöjd....

Material:


4 generationer

Den här LO:n började jag jobba med efter en skiss av Yoli men sen blev det något helt annat.... Men den blev ganska bra till slut ändå! :-) Kortet är från Eriks dop i juli 2006 - vilken liten kille han var! Usch så fort tiden går!!

Ett rosa cardstock i bakgrunden som jag sprayat en TH mask på och sedan målat kanterna med grön cracklepaint.


Jag bara äääälskar cracklepaint!! Hjärtana målade jag först rosa med akrylfärg (de var röda från början..) å sedan cracklepaint ovanpå å därefter chalkade jag kanterna!



Detta lilla arrangemang har jag byggt ihop av en metallbricka med text, en blomma, två ihoprullade å chalkade gamla bolkblad, pärlfloss och en charm - läckert va!?


Siffran 4 fick sig en omgång med cracklepanit och chalk åxå. Den rosa fotomattan har jag stansat lite på, samt målat lite akrylfärg på innan jag satte fast bokstäver och rubons. Naturligtvis så har jag gått loss med edgescrapern och chalkat alla mönstrade papper...

Ha en riktigt trevlig midsommar - nu är det dags att fånga de där små grodorna eller nåt! ;-)
Kram

Ett födelsedagskort

Grattis till Kenta idag! :-)

Pearlmaker är en ny favorit! Me like a lot! :-)
Texten grattis är skriven med mjuka fina sammet thickers! De rosa blommorna är nyheter hos handarbeta å de flesta  pappersbitarna är spillbitar från dt-uppdrag! Det är sååå bra att vara "ekorre" å spara allt, hi hi.

Nedräkning till crop



Tjoho, snart är det dags för crop!
Förra året lyckades jag faktiskt vinna med ett
bidrag! :-) Hoppas på lika stor framgång i år....
Vi ses på svensk scrapbooking!

Bidrag till skisstävling på SS

Alltid ute i sista sekund... Denna skisstävling slutar idag 23:59 så jag har ju gått om tid på mig....

Underbara papper från My Mind´s Eye & Crate Paper.


Titeln är en stor rubon som kommer från My Minds Eye och som ingår i serien Bohemia!


Härliga bling-swirls som jag köpt hos Handarbeta samt två biljetter.


Jättesnygg Bingo-bricka som jag fick av Yoli.


Foam flowers från Peetaloo, några knappar och lite band..

Håll tummarna för att jag vinner nu, det vore skojsigt! :-)

Nystädat krypin + korg

Sååå... Nu är min lilla vrå redo för nya projekt! Allt är undanplockat å det är rent å snyggt! :-)


Som ni såg i tidigare inlägg så såg det ju annorlunda ut i veckan... Ja faktiskt fram tills för en timme sedan! Det känns betydligt bättre nu!

Nu ska jag visa ett till av de projekt jag jobbat med! En "Milo-korg" Beskrivningen till hur man gör hittar ni
här.
Det är en korg som är gjord av ett vikt 12x12 papper som jag sedan dekorerat och därefter stoppat i lite rosor.


Här kommer några detaljbilder åxå:
  
Bokstäverna "Maria" är målade och embossade med clearembossing. Siffrorna "30" är målade med crackle-paint och chalkade. I övrigt så är det blommor, punchinella, organzaband, stämplad och embossad filur samt massa stickles! :-)

Nu är det bara till å bege sig ner i källaren igen - det är flera födelsedagar, utmaningar, uppdrag och projekt som väntar! :-)

Hoppas veckan blir bra och bjuder på bättre väder....
Kram

2 av 4 klara!

Jepp, tro det eller ej men jag e klar med två av fyra projekt! Två stycken födelsedagskort! Det första är till min morbror, till hans födelsedag har vi räknat ner länge... Han brukar ringa dagen efter hans födelsedag å tala om att nu är det bara 364 dagar kvar tills jag fyller år nästa gång... Jo vi vet... ;-)


Nästa kort är till min kompis Jenny. Det var ju hennes födelsedag som jag missade å blev "tvungen" att göra liiiila naglar! Alltså blev det även ett lila kort:


Jaha, då är det bara två projekt kvar då... Som ska vara klara tills imorgon..... Eller kanske är de redan klara men jag kan inte visa dem än....? :-)

Ur kaos kommer kreativiteten...

...eller kanske mer kreativiteten skapar kaos?

Så här ser det ut när man håller på med FYRA projekt på en gång... uj uj.. Kan tillägga att det var helt rent å snyggt å ordning å reda när jag började (i söndags).... Allt ska vara klart på lördag så sen blir det till att städa så att det är rent inför nästa projekt! :-)

Sååå coola naglar!

Idag var det dags för nya naglar, eller alltså, ny färg! (Samma naglar - dvs mina egna!)
Då Magda slutat så var det Sophie som gjorde dem idag, å jag blev verkligen kanon-nöjd. Det var min kära vän Jenny som hade önskat färgen, å det blev lila!! :-)
 (Ja vad gör man inte då man missade hennes födelsedag igår, förlåt igen!!)

Lite tuffare än förra gången! ;-)

En rosa DT-layout!

Ja det var faktiskt inte helt enkelt måste jag erkänna... Att scrappa någonting romantiskt i rosa... Jag tog en bild från vår bröllopsfest och visst var det väl lite romantiskt, men rosa? Nää.... Vi gifte oss i guld och svart! Och alla dekorationer, dukning, servetter mm på festen var svart & guld - å blodröda rosor! Min brudbukett var en jättestor blodröd ihopsatt ros - sprayad med guldglitter.. Fantastisk! Så med detta i huvudet skulle jag göra någonting romantiskt och i rosa...

Jag började med att spraya hej vilt! Jag lade ut massa olika blommor på golvet och gick loss med glimmer mist i rosa toner. (En del blommor var faktiskt blå från början!!) Sedan monterade jag ihop blommor och lade även lite rosa stickles här och där.





Nästa steg var att måla brads och hjärtan med rosa färg. Bradsen var nog i kopparfärg innan tror jag å hjärtana var gröna... Tänk vad man kan trolla med lite färg! :-) Som pricken över i så satte jag fast en härlig bling-swirl!

Här är det färdiga resultatet - visst är det väl lite romantiskt?!
Men framförallt så är det ju väääldans rosa i alla fall! :-)

Länkar till produkterna jag använt finns i
Handarbetas inspirationsblogg.

Ha en trevlig vecka! :-)

Skokavalkad

Ja håll i er nu - för här har det shoppats skor! :-)











FEM par nya skor!!!! *skuttar runt av glädje* Å faktum e att jag köpte ett par till men de har jag på jobbet för att gå in... Hur ska jag nu kunna välja skor på morgonen.... :-)

Galen Doktor!

Jaa visst ser han galen ut! Denna lo gjorde jag på scrapträffen sist, men blev inte riktigt klar då utan petade dit några dekosar här hemma... När Erik såg den så utbrast han: Mamma, kommer du ihåg när jag lekte doktor!? Joo, visst minns jag! :-)








Trevlig helg! :-)

Tack Yoli!

Ååå vilken underbar present jag fick med posten idag! Tusen tack till YooRee Storm som skickade mig dessa fina saker då hon tyckte att jag lyckades bra med tolkningen av hennes lift-utmaning! Hon gör helt fantastiska saker själv - in å kika!!!
 
Härliga bingobrickor- blommor, organzaband, en ram, svarta dekorationsstenar å jättesöta charms!
Tack igen! :-)

Lyx-onsdag

Varannan onsdag e jag ledig med Erik å det är vår "lyxonsdag". Idag har vi bland annat gjort detta:
 
Ni förstår ju att Erik var tvungen att ha en egen tallrik med sina köttbullar på - hur ska man få de där oformliga sakerna att passa in i mina jämna snygga rader?????? Ha ha ha ha.

Vikt %#§*£$#@$¤

En hel månad sen jag var hos sköterskan... Då borde man ju ha gått ner i vikt, 2-4 kilo hade varit lagom.. Men... Icke! Nej då, jag hade på en månad lyckats gå UPP i vikt! Iof bara 0,2 kilo plus men ändå..... Såååååå attans tråkigt!

Tycker inte riktigt att jag har gjort mig förtjänt av en uppgång då jag ätit shake till frukost å modifast soppa till lunch nästan varje dag! Å middagarna har varit bra de åxå - det är bara lite helgtrams som ställer till det här och där... Men inte så mycket "fusk" att jag borde ha gått upp i vikt men... Min kropp samarbetar inte alls! Å nu har jag tränat mellan två och fyra gånger i veckan! Spinning å pump för det mesta men även lite cirkelträningspass å så vanliga hederliga promenader!  Men.... Är det någon som har något dunderknep så please: tell me!!!!!

Nya tag, igen, tjoho liksom....

Mitt första minialbum

För några veckor sedan gick jag en kurs i att göra minialbum hos Scrapparazzi med Ulwa som kursledare. Det var verkligen jätteroligt och jag kommer garanterat göra fler. På kursen han jag göra färdigt halva albumet, sen var jag tvungen att framkalla fler kort... Men nu är det klart! Fram å baksida samt 6 uppslag:








Min morsdags present

Han klarade det!!!!!!!!

Bättre present kunde jag ju inte få! Det är skor å de har ett härligt mönster som man vill scrappa!! :-)
Tack så mycket!

Nya utemöbler

Måste visa vilka härliga dynor jag lyckades övertala min man att köpa! Han ville ha vanliga tråkiga marinblå men jag vann!!!! :-)