Tack för rekordet! :-)

Måste bara säga TACK till alla er som läser min blogg! Det är så himla roligt att det är så många nu, även om alla såklart inte lämnar kommentarer! Men det är jag ofta själv dålig på - man vill ju hinna med så många bloggar liksom! Jag har drygt 30 bloggar på min bloglovin lista nu så jag har å stå i! ;-) (Ett förövrigt mycket bra hjälpmedel för att få koll på vilka bloggar som uppdaterat tycker jag!)

Igår slogs ett rekord på antal unika besökare här i min blogg, 103 stycken! Jag brukar ligga runt 70-80 och det är verkligen kul att det är så många som är intresserade av vad jag skapar - å tycker i vissa avseenden. Jag känner mig verkligen motiverad och inspirerad att fortsätta skapa och skriva! Nästan hela sommaren har jag uppdaterat min blogg minst en gång om dagen, ofta två och jag hoppas att jag ska kunna fortsätta med det tempot!

(För en större version på denna klockrena Nemi, klicka
här!)

Så åter igen - tack för att ni finns!

Kram


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Hallåj!Du, vet du någon scrapbutik som säljer lite mer "rockiga" dekorationer? :)

Postat av: Cornelia

Grattis till rekordet!

2010-08-18 @ 15:55:08
URL: http://www.raggsocka.se
Postat av: Lotta

Måste säga att Nemi är bäst. Det är ju så det är. :)Jag är dålig på att lämna kommentarer men på min google reader (som bloglovin) kan jag ha upp emot hundra uppdateringar på en dag och då hinner man inte kommentera alla. ;)

2010-08-18 @ 17:59:35
URL: http://lottaspysselblogg.wordpress.com/
Postat av: maxell

Ja jädrar. Själv har jag legat av mig rejält med att kommentera å det är väl dumt. Men tiden räcker aldrig till... dumt!Tyvärr var vi inte på Sonisphere även om jag mer än gärna haft lera upp över knäna. ;) Fast det hade även gått med ljuv sommarkväll och helrätt musik. Hehe.

2010-08-18 @ 20:24:44
URL: http://maxellexam.blogspot.com/
Postat av: Maria

Va kul!!!

2010-08-18 @ 20:37:55
URL: http://mammamary.blogg.se/
Postat av: TesaB

Heeej! Vad KUL!!!! Grattis! Och jag hoppas också att du fortsätter även efter det att bäbisen är här - har dig i readern (som också är ett bra sätt) nu och det är kul med all action!Du ska väl inte hålla på och luska efter nya saker som du vill ha??? LOL! Hur som är det en kantstans - Double loop från Martha Stewart (http://shop.textalk.se/se/article.php?id=4895&art=3039255). Men jag har klippt av yttersta raden loopar för att få en enkel men (tycker jag själv) ursnygg kant. Vad gör man inte nu för tiden för att få lite variaiton!!!!

2010-08-18 @ 21:16:55
URL: http://tesasscrap.blogspot.com
Postat av: Ida/Tatoo rosen

Grattis till rekordet! Det är roligt att följa en blogg där det händer saker :-) Jag är själv dålig på att uppdatera med jämna mellanrum. Oftast kommer jag in i en blogg period då jag bloggar mer men sedan kommer en svacka och jag bloggar knappt något alls.

Gillar din stil!

Kram

2010-08-18 @ 22:05:54
URL: http://omida.blogspot.com
Postat av: Kurrebo

Tack själv vännen!

Alltid lika härligt att kika in här hos dig!

KRAM!

2010-08-19 @ 19:00:55
URL: http://kurrebo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback